Belangrijk: reinig jij je gezicht al 2x?

Wist je dat reinigen de eerste stap hoort te zijn in je dagelijkse routine? Gedurende de dag verzamelt de huid namelijk veel vuil. Denk hierbij aan vuil wat afkomstig is van make-up en luchtvervuiling in combinatie met natuurlijke talg en ophoping van dode huidcellen. De ophoping van vuil op de huid zorgt ervoor dat je een doffe en gevoelige huid krijgt die ook nog eens sneller veroudert. Dit wil niemand!

Dubbel reinigen

Wanneer je je huid niet goed reinigt, blijft er vuil achter. Dit zorgt niet alleen voor huidproblemen maar kan er ook voor zorgen dat verzorgingsproducten niet goed worden opgenomen. Dubbel reinigen is de oplossing. Door je huid 2x achter elkaar te reinigen wordt eerst het vet, vuil en de dode huidcellen verwijderd. Hierdoor kan de tweede reiniging effectiever doordringen in de huid. Ook worden de producten beter opgenomen.

Wist je dat: Je huidverzorgingsroutine voor thuis 70% bijdraagt aan de mooiste versie van jouw huid? 

IMAGE Skincare

Bij JMH de Huidkliniek volgen we het advies vanuit IMAGE Skincare. Het advies is voor iedereen om dubbel te reinigen. Om het makkelijk te maken hebben ze speciaal voor ieder huidtype en/of huidprobleem een ‘cleanser’ powerduo samengesteld. Deze combinaties zorgen ervoor dat jouw huid weer gaat stralen.

Zie hieronder de samengestelde powerduo´s om je huid dubbel te reinigen:

1. Milde cleanse voor een gevoelige huid

Een gevoelige huid? Met dit powerduo heb je een natuurlijke en milde reiniging in handen. De ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser is een populaire reiniger. Deze reiniger biedt een milde reiniging. De ORMEDIC – Balancing Gel Polisher biedt daarnaast een unieke 3-in-1-exfoliatie.

De ORMEDIC gezichtsreiniger is zeer geschikt voor de gevoelige huid omdat het natuurlijke ingrediënten bevat zoals limoenkaviaar extract, gemalen bamboe en olijvenpit poeder.

2. Cleansers voor een natuurlijke glow

Laat je huid stralen met dit powerduo! Het VITAL C-Hydrating Facial Cleanser zorgt voor een intensieve reiniging en een zijdezachte huid. De (romige) cleanser laat je huid stralen door de hoge concentratie vitamine C en antioxidant-werking. Daarnaast verzachten de aanwezige vitamines A, C en E de gevoelige huid en eventuele jeuk.

Het ILUMA- Intense Brightening Exfoliating Powder geeft een unieke micro-exfoliatie en laat de huid nog meer stralen. De micro-exfoliërende mix verwijderd op een ultrazachte manier de afvalstoffen en talg uit de poriën. Dit zorgt voor een langdurige hydratatie van de huid en vermindert verouderingsverschijnselen. Kortom: deze combi laat je stralen!  

3. Cleansers voor een egale huid

Last van hyperpigmentatie of huidveroudering? Dan is dit powerduo geschikt voor jou! De combinatie van ILUMA – Intense Brightening Cleanser en de AGELESS – Total Facial Cleanser zorgt ervoor dat je huid geëgaliseerd wordt en vermindert huidveroudering verschijnselen.

–        De ILUMA cleanser bevat krachtige ingrediënten die helpen bij het egaliseren van de huidteint.

–        De AGELESS cleanser zorgt voor een intensieve reiniging door de zuren die de reiniger bevat. Dit zorgt niet alleen voor een zijdezachte huid maar geeft je ook een heerlijk fris gevoel.

4. De ideale double cleanse om huidveroudering aan te pakken

Ga huidveroudering tegen met dit prachtige powerduo. Deze combinatie vermindert rimpels, gaat fijne lijntjes tegen en geeft een prachtige glow. THE MAX – Stem Cell Facial Cleanser is een zuurvrije, romige reiniger die zorgt voor een optimale PH-waarde van de (droge) huid. De reiniger voelt zacht aan en beschermt en verlengt de levensduur van huidcellen. Daarnaast zorgt de verfrissende MD – Restoring Facial Cleanser voor een zijdezachte huid door de intensieve exfoliatie. Hello beautiful (soft) skin!

5. Cleansers voor een vette (acne) huid

Last van een onrustige huid? Maak dan gebruik van dit powerduo. Deze combinatie kalmeert de huid en vermindert onzuiverheden. De natuurlijke ingrediënten in de ORMEDIC – Balancing Facial Cleanser kalmeert en reinigt je huid met een heerlijke zoete en frisse geur. Daarnaast zorgt de CLEAR CELL – Clarifying Gel Cleanser voor een intensieve reiniging van de vettige (acne) huid. De cleanser reguleert de talgproductie en exfolieert de huid. Resultaat: een zuivere en gladde huid.

TIP: Heb je nooit eerder zuren gebruikt? Bouw dit dan eerst op. Gebruik de cleanser max. 3 keer in de week, in de avond.

Ons advies

Een goede huidverzorgingsroutine is belangrijk om huidproblemen te voorkomen en veroudering tegen te gaan. Samen werken aan de mooiste versie van jouw huid staat bij ons centraal. Wij geven je daarom graag (gratis) advies over welke skincare routine bij jouw huid past. Een verzorgingsroutine gevonden die bij jou past? Ontvang dan 10% korting op je eerste IMAGE skincare aankoop bij ons in de kliniek.

Neem contact met ons op.

×