Photo Facial

Photo Facial: Dé behandeling voor huidverjonging met behulp van laser

Bij JMH de Huidkliniek begrijpen we de wens om je huid te verjongen en een jeugdige uitstraling te behouden. Daarom bieden we de meest effectieve behandelingen aan, waaronder de Photo Facial. Deze laserbehandeling is dé oplossing voor huidverjonging, waarbij we gebruikmaken van geavanceerde laserapparatuur om de schoonheid van je huid te herstellen.

Een Photo Facial is een huidverjongende behandeling die gebruikmaakt van laserlicht om de textuur, elasticiteit en algehele conditie van je huid te verbeteren. Deze behandeling is ideaal voor het verminderen van ongewenste tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en ongelijkmatige huidskleur. Onze deskundige huidtherapeuten passen de nieuwste lasertechnologie toe om doelgericht de problematische gebieden aan te pakken, en zo je huid weer te laten stralen.

Photo Facial laat je huid stralen én zorgt voor huidverjonging. Hiermee past de behandeling perfect in jouw anti-aging plan.

Ook geschikt voor de zonbeschadigde huid!

Waarom kiezen voor een Photo facial?

De Photo Facial is een bewezen effectieve behandeling voor huidverjonging, en biedt verschillende voordelen. Door de laserenergie wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, wat resulteert in een stevigere en gladdere huid. Daarnaast zorgt de behandeling voor het verminderen van pigmentvlekken, waardoor je een egalere teint krijgt. Of je nu last hebt van zonneschade, ouderdomsvlekken of acne littekens, deze behandeling is dé oplossing voor een stralende en jeugdige huid.

Huidverjonging

Wanneer we ouder worden gaat de huid steeds meer oneffenheden vertonen zoals pigmentvlekken, couperose en roodheid. Daarnaast kan overmatig blootstelling aan zonlicht ouderdomsvlekken, roodheid en een doffe huid veroorzaken. De Foto Facial zorgt binnen enkele behandelingen weer voor een egale en gezonde huid.

Klik hier voor meer info over huidverjonging

“De Photo Facial egaliseert je huid, boost de collageen aanmaak en geeft je huid een echte glow”

 

Werking van de behandeling

De Photo Facial is een laserbehandeling met snel en effectief resultaat. De laser pakt overmatige pigmentatie en roodheid in de huid tegelijk aan. Dit betekent dat zowel gezicht, hals als decolleté efficiënt kan worden behandeld.

Bij JMH de Huidkliniek maken wij gebruik van de Thunder MT laser. Deze laser werkt met 2 lasers, de ALEXANDRITE en de YAG laser. De combinatie van deze lasers zorgt voor een nog effectievere en bovenal ook een veiligere behandeling. Lees hier meer over de Thunder MT

Dankzij het integraal koelsysteem van onze laser ervaart u tijdens de behandeling meer comfort. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Impressie behandeling

In deze video laten we je graag zien hoe de populaire Photo Facial behandeling wordt uitgevoerd door onze ervaren huidtherapeuten. Ben je benieuwd naar wat deze behandeling inhoudt en hoe deze jouw huid kan verbeteren? Maak dan snel een afspraak. 

Veelgestelde vragen

Wat is photo facial?

Een Photo Facial is een behandeling dat gericht is op het verminderen van fijne lijntjes en rimpels (anti-aging) door het stimuleren van collageenproductie in de huid.

De behandeling maakt gebruik van lichtenergie om de huid te egaliseren en te verstrakken, waardoor de huid een stralende en jongere uitstraling krijgt.

De behandeling is geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam en kan helpen bij het verminderen van pigmentvlekken, roodheid en een ongelijkmatige huidstructuur.

Hoe werkt de photo facial behandeling?

Tijdens de Photo Facial behandeling wordt er gebruik gemaakt van specifieke golflengten van licht om de huid te verbeteren. Deze behandeling egaliseert de huid en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor rimpels en lijntjes verminderen. Dit resulteert in een stralende en jonge uitstraling.

Welke risicofactoren zijn er verbonden aan een photo facial behandeling?

Hoewel een Photo Facial behandeling als een veilige en effectieve anti-aging methode wordt beschouwd, zijn er enkele risicofactoren waarmee rekening gehouden moet worden.

Een van deze risicofactoren is overgevoeligheid voor licht, wat kan leiden tot huidirritatie en roodheid. Ook mensen met bepaalde huidcondities, zoals rosacea, zijn gevoeliger voor complicaties. Het is daarom belangrijk om voor de behandeling een arts te raadplegen en een patch test te ondergaan om eventuele risico's te identificeren.

Wat moet ik voorbereiden voor een Photo Facial behandeling?

Voor een behandeling is het belangrijk om uw huid te beschermen tegen zonlicht. Gebruik daarom een zonnebrandmiddel met een hoge SPF op het te behandelen gebied voordat u naar uw afspraak gaat.

Ook is het verstandig om geen zelfbruiner of harsbehandelingen te doen in de week voorafgaand aan de behandeling.

Kosten

Behandeling kosten:

Combinatie pakketten:

×