Photo Facial

Ontdek de voordelen van een photo facial

De Photo Facial biedt een breed scala aan potentiële voordelen, zoals een gladdere teint, verbeterde huidtint en textuur, merkbare vermindering van ouderdomsvlekken, sproeten en andere vormen van pigmentatie. Het kan ook helpen bij rosacea en spataderen.

De Photo Facial laat je huid stralen én zorgt voor huidverjonging. Hiermee past de behandeling perfect in jouw anti-aging plan.

Ook geschikt voor de zonbeschadigde huid!

Huidverjonging

Wanneer we ouder worden gaat de huid steeds meer oneffenheden vertonen zoals pigmentvlekken, couperose en roodheid. Daarnaast kan overmatig blootstelling aan zonlicht ouderdomsvlekken, roodheid en een doffe huid veroorzaken. De Foto Facial zorgt binnen enkele behandelingen weer voor een egale en gezonde huid.

“De Photo Facial egaliseert je huid, boost de collageen aanmaak en geeft je huid een echte glow”

 

Werking van de behandeling

De Photo Facial is een laserbehandeling met snel en effectief resultaat. De laser pakt overmatige pigmentatie en roodheid in de huid tegelijk aan. Dit betekent dat zowel gezicht, hals als decolleté efficiënt kan worden behandeld.

Bij JMH de Huidkliniek maken wij gebruik van de Thunder MT laser. Deze laser werkt met 2 lasers, de ALEXANDRITE en de YAG laser. De combinatie van deze lasers zorgt voor een nog effectievere en bovenal ook een veiligere behandeling. Lees hier meer over de Thunder MT.

Dankzij het integraal koelsysteem van onze laser ervaart u tijdens de behandeling meer comfort. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Video Photo Facial behandeling

In deze video laten we je graag zien hoe de populaire Photo Facial behandeling wordt uitgevoerd door onze ervaren huidtherapeuten. Ben je benieuwd naar wat deze behandeling inhoudt en hoe deze jouw huid kan verbeteren? Maak dan snel een afspraak. 

Veelgestelde vragen

Wat is photo facial?

Een Photo Facial is een behandeling dat gericht is op het verminderen van fijne lijntjes en rimpels (anti-aging) door het stimuleren van collageenproductie in de huid.

De behandeling maakt gebruik van lichtenergie om de huid te egaliseren en te verstrakken, waardoor de huid een stralende en jongere uitstraling krijgt.

De behandeling is geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam en kan helpen bij het verminderen van pigmentvlekken, roodheid en een ongelijkmatige huidstructuur.

Hoe werkt de photo facial behandeling?

Tijdens de Photo Facial behandeling wordt er gebruik gemaakt van specifieke golflengten van licht om de huid te verbeteren. Deze behandeling egaliseert de huid en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor rimpels en lijntjes verminderen. Dit resulteert in een stralende en jonge uitstraling.

Welke risicofactoren zijn er verbonden aan een photo facial behandeling?

Hoewel een Photo Facial behandeling als een veilige en effectieve anti-aging methode wordt beschouwd, zijn er enkele risicofactoren waarmee rekening gehouden moet worden.

Een van deze risicofactoren is overgevoeligheid voor licht, wat kan leiden tot huidirritatie en roodheid. Ook mensen met bepaalde huidcondities, zoals rosacea, zijn gevoeliger voor complicaties. Het is daarom belangrijk om voor de behandeling een arts te raadplegen en een patch test te ondergaan om eventuele risico's te identificeren.

Wat moet ik voorbereiden voor een Photo Facial behandeling?

Voor een Photo Facial behandeling is het belangrijk om uw huid te beschermen tegen zonlicht. Gebruik daarom een zonnebrandmiddel met een hoge SPF op het te behandelen gebied voordat u naar uw afspraak gaat.

Ook is het verstandig om geen zelfbruiner of harsbehandelingen te doen in de week voorafgaand aan de behandeling.

Kosten

Behandeling kosten:

Combinatie pakketten:

×