Elektrisch epileren

Blonde en grijze haren verwijderen

Ongewenste haargroei kan erg vervelend zijn. Er zijn veel tijdelijke oplossingen om deze haren te verwijderen zoals waxen, harsen, scheren en epileren. Om definitief afscheid te nemen van deze ongewenste haren kan je gebruik maken van elektrisch epileren. Het voordeel van elektrisch epileren is dat deze manier van ontharen geschikt is voor blonde, grijze of rode haren. Deze haarkleuren komen namelijk niet in aanmerking voor laserontharing.

Lees hieronder verder
Elektrisch epileren

Elektrisch epileren

Elektrisch epileren is de enige manier om definitief te ontharen bij blonde, grijze en rode haren. Tijdens de behandeling behandelt de huidtherapeut iedere haar apart. Dit gebeurt door een zeer dunne naald via de haar in het haarzakje te schuiven. Daarna wordt de haarwortel door middel van stroom uitgeschakeld. Door het uitschakelen van de haarwortel is nieuwe haargroei uiteindelijk niet meer mogelijk. Het haartje wordt met een pincet verwijderd en na een aantal behandelingen verdwijnt het haartje permanent. Na iedere behandeling wordt het haartje dunner en zwakker.

Behandelindicaties

Elektrische epilatie is een goed alternatief voor mensen die van ongewenste blonde, grijze of rode haren af willen. Vaak komen deze dikke stugge haren voor op de baardstreek, maar ze kunnen ook ergens anders voorkomen in het gelaat of op het lichaam.

Prijslijst

Elektrische epilatie wordt door veel zorgverzekeraars vergoed. Check bij je zorgverzekeraar de polisvoorwaarden om te kijken of jij deze behandeling vergoed krijgt.

Consult elektrisch epileren
€0
€0
Elektrisch epileren klein
€50
€50
Elektrisch epileren middel
€75
€75
Elektrisch epileren groot
€100
€100
Elektrisch epileren in combinatie met lasertherapie
-50%
-50%
Pakketkorting
×