Elektrisch epileren

Blonde en grijze haren verwijderen

Ongewenste haargroei kan erg vervelend zijn. Er zijn veel tijdelijke oplossingen om deze haren te verwijderen zoals waxen, harsen, scheren en epileren. Om definitief afscheid te nemen van deze ongewenste haren kan je gebruik maken van elektrisch epileren. Een groot voordeel is dat deze manier van ontharen geschikt is voor blonde, grijze of rode haren. Deze haarkleuren komen namelijk niet in aanmerking voor laserontharing.

Lees hieronder verder
Elektrisch epileren

Elektrisch epileren

Elektrisch epileren is de enige manier om definitief te ontharen bij blonde, grijze en rode haren. Tijdens de behandeling behandelt de huidtherapeut iedere haar apart. Dit gebeurt door een zeer dunne naald via de haar in het haarzakje te schuiven. Daarna wordt de haarwortel door middel van stroom uitgeschakeld. Door het uitschakelen van de haarwortel is nieuwe haargroei uiteindelijk niet meer mogelijk. Het haartje wordt met een pincet verwijderd en na een aantal behandelingen verdwijnt het haartje permanent. Na iedere behandeling wordt het haartje dunner en zwakker.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de behandelindicaties?

Elektrische epilatie is een goed alternatief voor mensen die van ongewenste blonde, grijze of rode haren af willen. Vaak komen deze dikke stugge haren voor op de baardstreek, maar ze kunnen ook ergens anders voorkomen in het gelaat of op het lichaam.

Hoe werkt elektrisch epileren?

Elektrisch epileren is een methode om ongewenste haargroei te verwijderen door middel van elektrische stroom. De stroom wordt geleverd aan een pincet die in contact komt met het haarzakje waardoor de haargroei wordt gestopt. De behandeling is een snelle en efficiënte manier om ongewenste haargroei te verwijderen.

Hoe vaak moet je elektrisch epileren?

Het is aanbevolen om de behandeling, afhankelijk van de snelheid van haargroei, om de 4-6 weken te herhalen. Dit helpt bij het verwijderen van de haarzakjes en het voorkomen van nieuwe haargroei. Het is belangrijk om te realiseren dat de haargroei bij iedereen anders is en daarom kan de frequentie variëren.

Is Elektrisch epileren gevaarlijk of pijnlijk?

Elektrisch epileren wordt algemeen beschouwd als veilig en minder pijnlijk in vergelijking met andere haarverwijderingsmethoden. Het kan echter wel enige ongemak of lichte pijn veroorzaken tijdens de behandeling, vooral bij een gevoelige huid. Het is aanbevolen om een professionele behandelaar te raadplegen voor een veilige en effectieve behandeling.

Kun je overal op je lichaam elektrisch epileren?

Elektrisch epileren kan over het algemeen worden toegepast op de meeste delen van het lichaam, zoals gezicht, armen, benen, bikinilijn en rug. Het is echter niet aanbevolen voor gebieden met dunne of fijne haargroei of gebieden met gevoelige huid. Het is belangrijk om een professionele behandelaar te raadplegen voor een veilige en effectieve behandeling op specifieke gebieden van het lichaam.

Prijslijst

Elektrische epilatie wordt door veel zorgverzekeraars vergoed. Check bij je zorgverzekeraar de polisvoorwaarden om te kijken of jij deze behandeling vergoed krijgt.

Consult
€0
€0
Behandeling klein
€50
€50
Behandeling middel
€75
€75
Behandeling groot
€100
€100
Elektrisch epileren in combinatie met lasertherapie
-50%
-50%
Pakketkorting
×