Huidverbetering

Bij JMH de Huidkliniek staat het samen werken aan de mooiste versie van jouw huid centraal. Wil jij jouw huid verbeteren, gezond houden of iets weghalen? Het kan allemaal.

We starten met een persoonlijk consult. Tijdens het consult laat je weten wat je huidwensen zijn. Aan de hand hiervan laten wij je de mogelijkheden zien. Maar we vertellen ook wanneer iets niet kan.  

Bij JMH de Huidkliniek staan we voor het zo gezond mogelijk maken van je huid middels ingrediëentenleer, (medische) peelings, laser en medische microneedling met de skinpen.

Ook voor het verwijderen van oneffenheden zoals een wratje, pukkel of fibroompje, of het camoufleren van een huidprobleem, kan je bij ons terecht. 

 Kies hieronder de behandeling waar je meer over wilt weten.

Consult huidtherapie

Heb je een vraag over je huid? Maar je weet niet precies onder welke categorie het valt? Een vrijblijvend huidtherapeutisch consult kun je altijd aanvragen. Tijdens het consult komen we er samen achter of we bij JMH de Huidkliniek een passende behandeling hebben. Er kan voorafgaand al een kort consult via de app, mail of telefoon plaatsvinden.

 

Acnetherapie, de oplossing voor puistjes en pukkels

Heb je last van puistjes, pukkels of mee-eters? Vind je het lastig om hiervan af te blijven en lijkt het soms alleen maar erger te worden? Dan is Acnetherapie de oplossing! Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen en waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd om het te verhelpen. Met effectieve huidverzorging, juiste behandelmethoden en goede adviezen gaan wij helpen jouw acneé te genezen.

Acnelittekens behandelen

Je bent helemaal blij, want je bent eindelijk van je acne af. Geen vervelende puisten en ontstekingen meer, maar als je in de spiegel kijkt wordt je er elke dag nog aan herrinerd. Verschillende putjes, gaatjes of donkere vlekjes die ook wel littekens worden genoemd, die maar niet weggaan. Waarschijnlijk denk je op z'n moment kom ik hier ooit nog van af? Jazeker! Wij zijn namelijk gespecialeerd in het verminderen van de zichtbaarheid van deze acne littekens, of ze nou oud of nieuw zijn.

Camouflagetherapie

Heb jij een onzeker gevoel of schaamte over een kleurafwijking of litteken op bijvoorbeeld je gezicht of een ander zichtbaar deel van het lichaam? Dan is camoufleren met camouflageproducten de oplossing. Met medische camouflageproducten worden kleurafwijkingen of littekens aanzienlijk minder zichtbaar. 

Elektrisch epileren

Ongewenste haargroei kan erg vervelend zijn. Er zijn veel tijdelijke oplossingen om deze haren te verwijderen zoals waxen, harsen, scheren en epileren. Om definitief afscheid te nemen van deze ongewenste haren kan je gebruik maken van elektrisch epileren. Het voordeel van elektrisch epileren is dat deze manier van ontharen geschikt is voor blonde, grijze of rode haren. Deze haarkleuren komen namelijk niet in aanmerking voor laserontharing. Elektrisch epileren is daarom de oplossing voor het definitief verwijderen van jouw blonde, grijze of rode haren!

Huidverzorginsadvies IMAGE Skincare

Vind jij het ook zo lastig om de juiste cremé en andere verzorgingsproducten te vinden voor jouw huid? Dan hebben wij voor jou de oplossing: IMAGE Skincare.

Huidbehandelingen
IMAGE Skincare

Aan deze pagina wordt gewerkt. Binnenkort meer...

Melasma behandeling

Aan deze pagina wordt gewerkt. Binnenkort meer...

Littekentherapie

We helpen je graag bij het verminderen en begeleiden van de genezing van een litteken. Met littekentherapie behandelen we nieuwe maar ook bestaande littekens. Een tip: hoe sneller je je litteken aanpakt na het ontstaan, hoe beter het resultaat. Dit betekent dat je bij het ontstaan van een litteken meteen een afspraak kan maken om het te laten behandelen. 

Manuele Lymfdrainage

Manuele lymfedrainage is een specifieke massagetechniek om vocht van de huid af te voeren, het lymfestelsel te stimuleren en ontstekingen te remmen. Bij een cosmetische ingreep helpt manuele lymfedrainage het vocht en de afvalstoffen af te voeren, wat een sneller en mooier herstel geeft.

 

Medische peelings

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). De SkinPen wordt gebruikt bij microneedling behandelingen. Bij JMH De Huidkliniek onderscheiden we ons door gebruik te maken van deze SkinPen. De SkinPen is namelijk het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. 

 

 

SkinPen - Collageen Inductie Therapie (CIT)

De huid in de diepte vernieuwen. Acnelittekens veilig en effectief behandelen. Striea verbeteren. Fijne lijntjes en porien verfijnen. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld. Jarenlang resultaat van een SkinPen kuur. 

TCA - cross behandeling

Stoor je je aan kleine, maar diepe acnelittekens? Wil je graag een egalere huid? Met een TCA cross behandeling geef je je huid weer een egaal effect. Een TCA cross behandeling zorgt ervoor dat je huid verbetert en dat je acnelittekens steeds minder diep worden. Het zorgt ook voor vermindering van fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken.

Transgender huidtherapie

Als transgender heb je met van alles te maken, zo ook met een verandering in je beharingspatroon. Je wilt natuurlijk graag van je ongewenste haargroei af om een gladde huid te krijgen. Ook kan het nodig zijn voor een geslachtsaanpassende operatie. Definitief ontharen is een effectieve manier om voor altijd van je ongewenste haargroei af te zijn.

Verwijderen huidoneffenheden

Heb je steelwratjes op je lichaam, een pukkel in je gezicht die niet meer weggaat of last van andere huidoneffenheden die je graag weg wilt hebben? Dat kan! Bij JMH De Huidkliniek zijn wij namelijk gespecialiseerd in het verwijderen van goedaardige huidoneffenheden. Kom je voor de eerste keer? Na een kort consult kunnen wij jouw huid meteen behandelen. 

×

Powered by WhatsApp Chat

×