Huidtherapie

Huidtherapie: zorg voor je huid

Bij JMH de huidkliniek helpen onze professionele huidtherapeuten je graag om de mooiste versie van jouw huid te bereiken.

Heb je last van acne, couperose, rimpels of een doffe teint? Wij hebben de oplossing voor jou!

Bij ons kan je namelijk terecht voor een breed scala aan huid behandelingen zoals acnetherapie, elektrisch epileren, littekentherapie en skinpen microneedling. Of laat je huid weer stralen met een HydraFacial behandeling: geschikt voor iedereen.

Naast de behandelingen in de salon, is een goede, dagelijkse verzorging van je huid belangrijk. In de salon en thuis maken wij gebruik van de verzorgingsproducten van IMAGE Skincare. Benieuwd welke producten geschikt zijn voor jouw huid? Wij helpen je graag.

Iedereen heeft recht om te genieten van een gezonde, mooie en stralende huid!

Bekijk hieronder alle huidtherapie behandelingen.
Heb je een vraag over je huid? Maar je weet niet precies onder welke categorie het valt? Een vrijblijvend huidtherapeutisch consult kun je altijd aanvragen.
Heb je last van puistjes, pukkels of mee-eters? Vind je het lastig om hiervan af te blijven en lijkt het soms alleen maar erger te worden? Dan is Acnetherapie de oplossing!
Vind jij het ook zo lastig om de juiste cremé en andere verzorgingsproducten te vinden voor jouw huid? Dan hebben wij voor jou de oplossing: IMAGE Skincare.
Wij zijn gespecialeerd in het verminderen van de zichtbaarheid van deze acne littekens, of ze nou oud of nieuw zijn.
Camouflagetherapie
Camouflage therapie
Met medische camouflageproducten worden kleurafwijkingen of littekens aanzienlijk minder zichtbaar. Meer informatie volgt.
Ongewenste haargroei kan erg vervelend zijn .Om definitief afscheid te nemen van deze ongewenste haren kan je gebruik maken van elektrisch epileren.
Een schone huid, een mooie glow, direct resultaat zonder downtime en gericht op alle huidwensen. HydraFacial™l is geschikt voor iedereen en zeer geschikt voor de doffe huid met onzuiverheden, fijne lijntjes, rimpels of een grove huidstructuur.
We helpen je graag bij het verminderen en begeleiden van de genezing van een litteken. Met littekentherapie behandelen we nieuwe maar ook bestaande littekens.
De huid in de diepte vernieuwen. Acnelittekens veilig en effectief behandelen. Striea verbeteren. Fijne lijntjes en porien verfijnen. De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld.
Een TCA cross behandeling zorgt ervoor dat je huid verbetert en dat je acnelittekens steeds minder diep worden. Het zorgt ook voor vermindering van fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken.
Als transgender heb je met van alles te maken, zo ook met een verandering in je beharingspatroon. Je wilt natuurlijk graag van je ongewenste haargroei af om een gladde huid te krijgen. Definitief ontharen is een effectieve manier om voor altijd van je ongewenste haargroei af te zijn.
Heb je steelwratjes op je lichaam, een pukkel in je gezicht die niet meer weggaat of last van andere huidoneffenheden die je graag weg wilt hebben? Dat kan! Bij JMH De Huidkliniek zijn wij namelijk gespecialiseerd in het verwijderen van goedaardige huidoneffenheden.

Gratis persoonlijk consult of gratis consult + huidscan.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen of plan een gratis persoonlijk consult in. Tijdens het consult laat je weten wat je huidwensen zijn. Aan de hand hiervan laten wij je de mogelijkheden zien.

Wij zijn er om je te helpen bij het behalen van je huiddoelen.

×