TCA peeling

TCA Peeling: Een Verjongende Behandeling voor je Huid

Bij JMH de Huidkliniek bieden we TCA peeling aan als een effectieve en verjongende behandeling voor je huid. Ontdek hoe deze peeling je huidtextuur kan verbeteren, fijne lijntjes en rimpels kan verminderen, en een gezonde glans kan herstellen.

TCA peeling is een chemische peeling die wordt gebruikt om de bovenste laag van de huid te exfoliëren. Deze behandeling is zeer effectief bij het verbeteren van huidproblemen zoals fijne lijntjes, rimpels, acne littekens, en pigmentvlekken. Het stimuleert ook de collageenproductie, waardoor je huid er jeugdiger en stralender uitziet.

lees hieronder verder

TCA peeling behandeling in uitvoering bij Je Mooiste Huid kliniek

TCA peeling behandeling

TCA staat voor trichloorazijnzuur, een zuurverbinding die een bepaald reactieproces in de huidcellen activeert. Door de inwerkdiepte van de peeling wordt de celdeling in de lederhuid (de dermis) gestimuleerd. Hierdoor gaat de productie van elastine en collageen omhoog en gaat je huid zich weer gedragen als een jongere huid. De dikte van je huid neemt toe en de dikte van de dode huidlagen neemt af. Een peeling met TCA is geschikt voor alle typen huid zoals een dikke huid met grove poriën, een zeer dunne huid of een gevoelige huid.

Jonge huid
Voor de jonge huid met een dunne hoornlaag en een fijne opperhuid, kan de Easy TCA peeling ingezet worden. Deze medium peeling is een combinatie peeling die met een speciale base solution (met o.a. vitaminen, antioxidanten e.d.) wordt bereid. De vloeistof die wordt gebruikt dringt langzaam binnen. Hierdoor ontstaat er een gecontroleerd ontstekingsproces en wordt de bovenlaag van de huid afgestoten.

De Easy TCA Pain Control peeling is een innovatieve peeling met een pijnstillende werking. De peelings kunnen ingezet worden voor zowel het gezicht als de decolleté en handen.

Consult

Bij JMH de Huidkliniek starten we altijd met een persoonlijk consult. In dit consult maken we een diagnose van jouw huid en stellen we een behandelplan op. Doorgaans geeft een kuur van een aantal peeling sessies met een interval van 1 of 2 weken tussen de behandelingen, het beste resultaat.

Liever online huidadvies? Vraag het hier aan

Is TCA Peeling Pijnlijk?

Een veelgestelde vraag over TCA peeling is of het pijnlijk is. Hoewel je tijdens de behandeling een warm of prikkend gevoel kunt ervaren, wordt de intensiteit van de peeling aangepast aan jouw huidtype en conditie om ongemak te minimaliseren. Na de peeling kan je huid enige roodheid en schilfering vertonen, maar dit is een normale reactie en duurt meestal slechts enkele dagen. Onze deskundige huidtherapeuten zullen ervoor zorgen dat je goed geïnformeerd bent en comfortabel bent tijdens het hele proces van de behandeling.

Hoe werkt een TCA peeling?

TCA (Trichloorazijnzuur) peeling is een chemische peeling die wordt toegepast op de huid om de bovenste laag te exfoliëren. Het zuur stimuleert de vernieuwing van huidcellen, verwijdert beschadigde huidcellen en bevordert de collageenproductie. Hierdoor wordt de huidtextuur verbeterd, fijne lijntjes en rimpels verminderd, en krijg je een egalere en stralende huid.

Welke huidproblemen kunnen met een TCA peeling behandeld worden?

TCA peeling kan verschillende huidproblemen behandelen, waaronder fijne lijntjes, rimpels, zonbeschadiging, acne littekens, melasma, pigmentvlekken en ongelijkmatige teint. Het is ook effectief bij het verminderen van grove poriën en het verbeteren van de algehele huidtextuur.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor zichtbare resultaten?

Het aantal behandelingen dat nodig is voor zichtbare resultaten varieert per persoon en het specifieke huidprobleem dat wordt behandeld. Over het algemeen zijn meerdere sessies nodig, meestal met tussenpozen van enkele weken, voor optimale resultaten. Jouw huidtherapeut zal een behandelplan op maat voor je opstellen.

Kosten

Per behandeling
€195
€195
Kuur van 4 behandelingen inclusief 3 producten
€750
€750
×