TCA peeling

Littekens

Heb je last van pigmentvlekken, grove poriën, fijne lijntjes of een vale huid? En doe je er alles aan maar lijkt niks te helpen? Dan is de huidverbeterende peeling geschikt voor jou!

Een TCA peeling heeft huidverjongende eigenschappen omdat de peeling de celvernieuwing stimuleert en de dode huidcellen verwijderd. De huid wordt hierdoor egaler, poriën worden minder zichtbaar, pigmentvlekken verminderen en de huid vernieuwt en verjongt zich. Door het toepassen van peelings wordt je huidstructuur zichtbaar verbeterd.
TCA Peeling

TCA peeling behandeling

TCA staat voor trichloorazijnzuur, een zuurverbinding die een bepaald reactieproces in de huidcellen activeert. Door de inwerkdiepte van de peeling wordt de celdeling in de lederhuid (de dermis) gestimuleerd. Hierdoor gaat de productie van elastine en collageen omhoog en gaat je huid zich weer gedragen als een jongere huid. De dikte van je huid neemt toe en de dikte van de dode huidlagen neemt af. Een peeling met TCA is geschikt voor alle typen huid zoals een dikke huid met grove poriën, een zeer dunne huid of een gevoelige huid.

Jonge huid
Voor de jonge huid met een dunne hoornlaag en een fijne opperhuid, kan de Easy TCA peeling ingezet worden. Deze medium peeling is een combinatie peeling die met een speciale base solution (met o.a. vitaminen, antioxidanten e.d.) wordt bereid. De vloeistof die wordt gebruikt dringt langzaam binnen. Hierdoor ontstaat er een gecontroleerd ontstekingsproces en wordt de bovenlaag van de huid afgestoten.

De Easy TCA Pain Control peeling is een innovatieve peeling met een pijnstillende werking. De TCA peelings kunnen ingezet worden voor zowel het gezicht als de decolleté en handen.

Consult

Bij JMH de Huidkliniek starten we altijd met een persoonlijk consult. In dit consult maken we een diagnose van jouw huid en stellen we een behandelplan op. Doorgaans geeft een kuur van een aantal peeling sessies met een interval van 1 of 2 weken tussen de behandelingen, het beste resultaat.

Kosten

Per behandeling
€195
€195
Kuur van 4 behandelingen inclusief 3 producten
€775
€775
×