Ben je op zoek naar een hooggekwalificeerde, deskundige en ervaren huidtherapeut in Deventer? Zoek niet verder!

Ons team van Huidtherapeuten in Deventer is toegewijd aan het verlenen van topkwaliteit huidverzorgingsdiensten om jou te helpen aan een gezonde, stralende én de mooiste versie van jouw huid. 

Behandelingen

Bij JMH de Huidkliniek vind je een breed scala aan behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, chemische peelingen en laserbehandelingen. We bieden ook gespecialiseerde behandelingen voor onder andere acne, rosacea en anti-aging. Ongeacht je huidproblemen, wij hebben de oplossing voor jou! 

Bekijk: huidtherapie behandelingen 
Bekijk: laser behandelingen 

Team

Ons team bestaat uit gekwalificeerde huidtherapeuten, met jarenlange ervaring in de huidtherapeutische praktijk. Daarnaast blijven we door scholing altijd op de hoogte van de nieuwste huidverzorgingstechnieken en -technologieën. Hierdoor weten we zeker dat wij jou de best passende en meest effectieve en persoonlijke behandeling op maat kunnen geven. 

Locatie

JMH de Huidkliniek is gevestigd in het hart van Deventer, met een gemakkelijke toegang en voldoende parkeergelegenheid. Onze comfortabele en moderne behandelkamers bieden een hygiënische en ontspannende sfeer waar je tijdens jouw bezoek van kunt genieten.

Reviews

Bij JMH de huidkliniek in Sint Jozef Deventer nemen we beoordelingen erg serieus. Ze helpen ons om de beste huidtherapeut te vinden voor onze klanten. Door het verzamelen van eerlijke en betrouwbare beoordelingen hopen we onze klanten beter te informeren en hen te ondersteunen bij het vinden van de huidtherapeut die aan hun specifieke behoeften voldoet.

Wij nodigen je graag uit om vandaag nog een afspraak met onze JMH huidtherapeuten in Deventer te maken zodat we samen kunnen werken aan de mooiste versie van je huid! #jemooistehuid

Wat is de mooiste versie van je huid? Dat bepaal jij zelf! Door goed te luisteren naar wat de cliënt graag wil kan ik huidzorg op maat bieden en een behandelplan opstellen.

Een gezonde huid maakt een mens zoveel zelfverzekerder. Het maakt mij gelukkig als jij zelfverzekerd met een goed gevoel en een glimlach de deur uitgaat.
Wat mij kenmerkt als huidtherapeut is dat behandelingen geen 'one size fits all' zijn. Dat betekent dat ik echt kijk naar jouw unieke huid en daarvoor een behandelplan op maat maak.

Met frisse energie en een passie voor huidgezondheid, verwelkomt Amber je bij JMH de Huidklinek. Haar missie is niet alleen het verbeteren van je huid, maar ook het verzekeren van jouw stralende glimlach na elke behandeling.

Veelgestelde vragen

Wat doet een huidtherapeut?

Een huidtherapeut is een zorgprofessional die gespecialiseerd is in de behandeling en verzorging van de huid. Ze werken met individuen om de gezondheid en het uiterlijk van hun huid te verbeteren en te behouden.

Huidherapeuten kunnen werken in verschillende omgevingen, zoals spa's, salons, medische praktijken en resorts. Ze kunnen een breed scala aan diensten aanbieden, waaronder gezichtsbehandelingen, chemische peelings, microdermabrasie, laserbehandelingen en waxen. Ze kunnen ook aanbevelingen doen voor huidverzorgingsproducten en -routines en klanten opleiden over hoe ze hun huid op de juiste manier moeten verzorgen.

Om huidtherapeut te worden, moeten individuen meestal een formeel opleidingsprogramma volgen en een vergunning of certificering behalen. De specifieke vereisten verschillen per staat, maar de meeste programma's omvatten training in anatomie en fysiologie, huidaandoeningen en -stoornissen en verschillende behandelingen en technieken.

Huidherapeuten werken nauw samen met klanten om hun huid te evalueren en geschikte behandelingen aan te bevelen. Ze kunnen ook blijvende ondersteuning en nazorg bieden om ervoor te zorgen dat klanten de gewenste resultaten behalen met hun behandelingen.

Wat is het verschil tussen een schoonheidspecialist en een huidtherapeut?

Een schoonheidspecialist is iemand die is opgeleid om huidverzorging en behandelingen voor het gezicht en het lichaam uit te voeren. Dit kan bijvoorbeeld het geven van gezichtsbehandelingen en het aanbrengen van make-up zijn.

Een huidtherapeut is echter een specifiekere en gespecialiseerde professioneel die is opgeleid in het behandelen van huidproblemen. Ze kunnen huidverjonging behandelingen uitvoeren, zoals het laseren van pigmentvlekken, het behandelen van acne en het verminderen van rimpels. Een huidtherapeut heeft daarnaast ook de kennis en vaardigheden om huidproblemen te diagnosticeren en te behandelen die verder gaan dan alleen cosmetische klachten.

Als je op zoek bent naar professionele huidverzorging of huidbehandelingen, dan kan het dus verstandig zijn om te kiezen voor een huidtherapeut in plaats van een schoonheidspecialist.

Wat is het verschil tussen een dermatoloog en een huidtherapeut?

Ben je op zoek naar professionele huidverzorging en weet je niet zeker of je naar een dermatoloog of huidtherapeut moet gaan? Het is belangrijk om te weten dat er een verschil is tussen deze twee professionele behandelaars.

Een dermatoloog is een arts die gespecialiseerd is in de behandeling van huid-, haar- en nagelproblemen. Ze zijn opgeleid om zowel medische als chirurgische behandelingen uit te voeren en kunnen ook aandoeningen behandelen die verband houden met de slijmvliezen en het onderliggende weefsel van de huid.

Een huidtherapeut is geen arts, maar een professioneel die is opgeleid om huidproblemen te behandelen en te verbeteren. Huidtherapeuten bieden vaak behandelingen aan zoals huidverjonging, ontharen met laser en andere laseren behandelingen. Ze geven ook advies over huidverzorging en kunnen facials en huidpeelingen uitvoeren.

Als je op zoek bent naar behandelingen voor huidverjonging, ontharen of andere specifieke huidproblemen, dan is een huidtherapeut wellicht een goede keuze voor jou. Als je echter te maken hebt met medische huidproblemen of aandoeningen, dan is het raadzaam om een afspraak te maken met een dermatoloog.

Worden behandelingen bij de huidtherapeut vergoed door de zorgverzekeraar?

Veel mensen vragen zich af of behandelingen bij de huidtherapeut vergoed worden door de zorgverzekeraar. Het antwoord op deze vraag is dat het afhankelijk is van de specifieke behandeling en van de voorwaarden van uw zorgverzekering.

Sommige behandelingen, zoals ontharen en huidverjonging, kunnen in aanmerking komen voor vergoeding vanuit de basisverzekering. Andere behandelingen, zoals laseren, zijn vaak alleen gedekt als aanvullende verzekering.

Het is daarom belangrijk om jouw zorgverzekering goed te checken voordat u een afspraak maakt bij de huidtherapeut.

Als je twijfelt over wat wel of niet vergoed wordt, kan je altijd contact opnemen met jouw zorgverzekeraar voor meer informatie.

×