SkinPen – Collageen Inductie Therapie (CIT)

SkinPen Behandeling: Stimuleer de Natuurlijke Huidvernieuwing

De SkinPen is een geavanceerd microneedling-apparaat dat kleine, gecontroleerde microperforaties in de huid maakt. Deze minuscule prikjes activeren het natuurlijke herstelproces van de huid, waarbij de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt de huidtextuur verbeterd, fijne lijntjes en rimpels verminderd en krijgt je huid een jeugdige uitstraling. Bij Jemooistehuid.com gebruiken we de SkinPen behandeling om je huid te verjongen en een gezonde gloed te geven.

Medische microneedling voor huidverbetering

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime: dat kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT)! Ook wel medische microneedling.

Kies voor deze huidtherapie voor het verbeteren en versterken van je huid. En voor het verminderen (of in sommige gevallen zelfs verwijderen) van fijne lijntjes, grove poriën of acnelittekens.

Lees hieronder verder

Skinpen before and after

Wat is skinpen medische microneedling?

Medische microneedling behandelingen worden ingezet voor het verstevigen en egaliseren van de huid. Tijdens de behandeling worden er kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Dit wordt gedaan door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen. De SkinPen is het enige microneedling systeem dat bewezen zuivere microkanaaltjes maakt. Door het maken van deze kleine microkanaaltjes wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller én de huidteint egaler, frisser en stralender.

Verminder fijne lijntjes, poriën en acneltitekens

Last van fijne lijntjes, grove poriën of acnelittekens? Medisch microneedling vermindert of verwijdert deze fijne lijntjes, poriën en acnelittekens. De SkinPen is als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acnelittekens.

Veiligheid behandeling

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere microneedling systemen op de naald zelf worden ingesteld. Hierdoor gaat de naald nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld waardoor de veiligheid van de behandeling wordt gewaarborgd.

SkinPen behandeling

Indicaties SkinPen - CIT

Een SkinPen collageen inductietherapie kan voor vele indicaties worden ingezet:

  • (Acne) littekens
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekjes (bijv.
  • zonbeschadigingen)
  • Doffe huid
  • Grove huidstructuur
  • Striae / striemen
  • Vergrote poriën
  • Verslapte huid

Na de behandeling

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling, zal de huid er wat roder uitzien en warm/ prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvangt u 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Dit is bij de prijs inbegrepen. Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken.

Veelgestelde vragen

Wat is CIT (Collageen inductie therapie)?

Collageen Inductie Therapie (CIT) is een huidverbeterende techniek die gebruik maakt van micro-puncties in de huid, om collageen en elastine aan te maken. Ook wel microneedling genoemd. 

Deze behandelingen helpen bij het verminderen van littekens, rimpels, grove poriën en andere tekenen van veroudering en het versterken van de huid.

Hoe gaat een behandeling met een skinpen?

Een behandeling met een Skinpen begint met het reinigen van de huid. Vervolgens wordt een verdovende crème aangebracht om ongemak te minimaliseren. De Skinpen wordt vervolgens gebruikt om micro-puncties te maken in de huid, waardoor collageen en elastine worden aangemaakt. Na de behandeling wordt de huid beschermd met een zonnebrandcrème en wordt aangervraagd om geen make-up te dragen voor een paar dagen.

Wat moet ik na een skinpen behandeling doen?

Na een Skinpen behandeling wordt aangeraden om de huid te beschermen met een zonnebrandcrème en geen make-up te dragen voor een paar dagen. Het is belangrijk om de huid te blijven hydrateren en eventueel aanbevolen producten te gebruiken om het herstel te bevorderen.

Het is ook verstandig om de behandelde huid niet te irriteren door bijv. scheren of harsen. 

Voor het beste resultaat: volg altijd de instructies op van de behandelende arts of huidtherapeut.

Wat is het verschil tussen SkinPen en Dermapen?

SkinPen en Dermapen zijn beide microneedling apparaten die worden gebruikt voor Collageen Inductie Therapie (CIT) behandelingen.

SkinPen is een specifiek merk van microneedling pen, terwijl Dermapen een algemene term is die wordt gebruikt voor een groep van dergelijke apparaten.

Het verschil tussen beide kan zijn in de technologie die wordt gebruikt, zoals de grootte en configuratie van de naalden, de snelheid van de naalden, de beveiligingsmechanismen en andere functies.

Het is belangrijk om te overleggen met een behandelende arts of huidtherapeut voor de beste behandeling voor jouw specifieke situatie.

Hoe lang is de huid rood na een skinpen behandeling?

Na een SkinPen behandeling, is de huid meestal rood gedurende een paar uur tot een paar dagen. Dit is normaal en een teken dat de huid collageen en elastine aan het produceren is. De huid kan ook warm aanvoelen en gevoelig zijn.

Het is belangrijk om de huid te blijven hydrateren en eventueel aanbevolen producten te gebruiken om het herstel te bevorderen.

Bescherm de huid tegen zonlicht en ga de huid niet irriteren door te scheren of harsen. 

Hoe moet ik mijn huid voorbehandelen voor een skinpen behandeling?

Om de huid voor te bereiden op een SkinPen behandeling, wordt aangeraden om de huid de weken voor de behandeling goed te reinigen en te hydrateren.

Ook raden we aan om de huid te beschermen tegen zonlicht en niet te scheren of harsen.

Overleg altijd met de huidtherapeut voor aanvullende instructies en om te zorgen dat de huid in de juiste conditie is voor de behandeling.

Skinpen voor en na

Skinpen is een populaire behandeling om de huid te verbeteren en te verjongen. Direct na de behandeling kan de huid extra rood zijn, wat een normale reactie is.

De roodheid trekt meestal per uur alweer weg en na enkele dagen tot een week na de behandeling kan je al een verbetering zien in de textuur, kleur en stevigheid van de huid.

SkinPen Ervaringen

Veel van onze cliënten hebben positieve ervaringen met de SkinPen behandeling. Ze hebben gezien hoe hun huid aanzienlijk verbeterde na een reeks behandelingen. De SkinPen heeft hen geholpen bij het verminderen van littekens, het egaliseren van de huidtextuur en het herstellen van een jeugdige uitstraling

SkinPen Medische Microneedling

Medische Microneedling Gelaat
€195
€195
losse behandeling
Medische microneedling gelaat
€525
€525
korting bij een kuur van 3x €175,- p.b.
Medische microneedling gelaat
€900
€900
korting bij een kuur van 6x €150,- p.b.
Medische microneedling gelaat + hals of hals + decollete
€245
€245
losse behandeling
Medische microneedling gelaat + hals of hals + decollete
€675
€675
korting bij een kuur van 3x €225,- p.b.
Medische microneedling gelaat + hals of of hals + decollete
€1200
€1200
korting kuur van 6x €200,- p.b.
Medische microneedling gelaat, hals en decolleté
€300
€300
losse behandeling
Medische microneedling gelaat, hals en decolleté
€825
€825
korting kuur van 3x €275,- p.b.
Medische microneedling gelaat, hals en decolleté
€1500
€1500
korting kuur van 6x €250,- p.b.
Medische microneedling litteken
€100
€100
dit is een vanaf prijs
Medische microneedling striae
€195
€195
dit is een vanaf prijs
×