SkinPen – Collageen Inductie Therapie (CIT)

Medische microneedling voor huidverbetering

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). De SkinPen wordt gebruikt bij microneedling behandelingen. Bij JMH de Huidkliniek onderscheiden we ons door gebruik te maken van deze SkinPen. De SkinPen is namelijk het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld.

Lees hieronder verder
Skinpen before and after

Wat is medische microneedling?

Medische microneedling behandelingen worden ingezet voor het verstevigen en egaliseren van de huid. Tijdens de behandeling worden er kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Dit wordt gedaan door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen. De SkinPen is het enige microneedling systeem dat bewezen zuivere microkanaaltjes maakt. Door het maken van deze kleine microkanaaltjes wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender.

Last van fijne lijntjes, grove poriën of acnelittekens? Medisch microneedling verminderd of verwijderd deze fijne lijntjes, poriën en acnelittekens. De SkinPen is als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acnelittekens.

Veiligheid behandeling

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere microneedling systemen op de naald zelf worden ingesteld. Hierdoor gaat de naald nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Hierdoor is de veiligheid van de behandeling gewaarborgd.

Indicaties SkinPen - CIT

Een SkinPen collageen inductietherapie kan voor vele indicaties worden ingezet:
  • (Acne) littekens
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekjes (bijv.
  • zonbeschadigingen)
  • Doffe huid
  • Grove huidstructuur
  • Striae / striemen
  • Vergrote poriën
  • Verslapte huid

Na de behandeling

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling, zal de huid er wat roder uitzien en warm/ prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvangt u 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Dit is bij de prijs inbegrepen. Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken.

SkinPen Medische Microneedling prijslijst

Gezicht
€195
€195
Gezicht kuur van 3x
€525
€525
Gezicht kuur van 6x
€900
€900
Gelaat en hals
€245
€245
Gelaat hals en decollete
€300
€300
Striae
€195
€195
Striae groot
€250
€250
Litteken(s) vanaf
€150
€150
×