XL HAIR Haaruitval therapie

XL Hair: Effectieve Haaruitval Behandeling

 

Heb je last van haaruitval of dunner wordend haar? Kom dan snel in actie! De XL Hair, haaruitval behandeling remt haaruitval en heeft de kracht om dunner wordende haren te herstellen. Voor het beste resultaat is het belangrijk om bij de eerste verschijnselen meteen te beginnen. De XL Hair behandeling kan namelijk niet worden uitgevoerd op plekken waar geen haar meer zit. Rechts ziet u xl hair voor en na foto’s.

Lees hieronder verder

Haaruitval voor
Voor
Haaruitval na
Na

XL Hair: Herstel je Haargroei en Dikte

XL Hair is een innovatieve behandeling die gericht is op het stimuleren van de haargroei en het verbeteren van de haardikte. Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die te maken hebben met dunner wordend haar of beginnende haaruitval. Met XL Hair kunnen we de haarcyclus activeren en de haargroei bevorderen waardoor je haar er dikker en gezonder uitziet.

Mesotherapie

De XL Hair behandeling stimuleert en voedt de haarfollikels waardoor haaruitval wordt gestopt en de groei van nieuwe haren worden geactiveerd. XL Hair is een injectievloeistof voor de hoofdhuid die de haarfollikels voedt en re-activeert: een echte hair booster.

Tijdens de behandeling wordt geleidelijk de XL Hair vloeistof ingebracht met behulp van mesotherapie en microneedling. Deze behandelmethode is pijnloos en zorgt daarentegen voor een betere doorbloeding van de hoofdhuid. Bij JMH de Huidkliniek maken we gebruik van de U225 intradermale injector. Hiermee wordt gelukkig meteen één van de oorzaken van haaruitval, slechte doorbloeding, uitgesloten. Samen met de voedende ingrediënten worden de haarzakjes hier optimaal gestimuleerd en geactiveerd. Resulterend in dat ze weer gezond, actief en productief worden. Dit zorgt ervoor dat haaruitval stopt en haargroei ontstaat. Voor het gewenste resultaat is het belangrijk om de hele kuur te volgen.

In aanvulling hierop is de XL Hair behandeling geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan worden toegepast op alle gebieden van de hoofdhuid waar haarfollikels aanwezig zijn.

Ontdek Onze Succesverhalen


We zijn verheugd om de opvallende transformaties van onze tevreden cliënten na de XL Hair behandeling met jullie te delen.

Voorafgaand aan de behandeling ervoeren veel van onze cliënten onzekerheid door ongewenst haar op hun gezicht en lichaam. Dankzij onze gespecialiseerde kennis en op maat gemaakte behandelplannen hebben we hun haargroei aanzienlijk verminderd of zelfs volledig laten verdwijnen. Het resultaat? Een stralende, haarvrije huid die barst van zelfvertrouwen.

Waarom blijven worstelen met ongewenst haar, terwijl de oplossing binnen handbereik is? Laat je inspireren door de voor en na foto’s van onze succesvolle XL Hair behandelingen en ontdek hoe JMH de Huidkliniek jou kan helpen om te stralen met een prachtige, haarvrije huid dankzij deze doeltreffende laserontharing.

Voordelen XL Hair behandeling

  • Stimuleert de bloedcirculatie in de hoofdhuid. Hierdoor worden vervolgens de haarzakjes beter en meer gevoed. De betere bloedtoevoer zorgt ervoor dat de huid sneller geneest en je daarna meer resultaat haalt uit de haartransplantatie.
  • Remt haaruitval door het haar sterker te maken. Tijdens de behandeling worden de haarzakjes namelijk voorzien van voldoende voedingsstoffen om vervolgens het haar sterker te maken.
  • De haarzakjes met weinig haar zullen weer haar gaan aanmaken. De XL Hair behandeling leidt niet tot het ontstaan van nieuwe haarzakjes maar activeert de bestaande haarzakjes.

Het Verloop van de haaruitval behandeling

Een behandeling voor mannen bestaat uit ongeveer 6 sessies, voor vrouwen zijn dit 8 sessies. Na 4 a 5 behandelingen ervaren de meesten dat hun haar niet meer uitvalt. Na 6 tot 9 weken zijn er vaak wat witte haren zichtbaar, maar dit is een goed teken! Het echte resultaat kan je overigens pas na 6 maanden echt goed en objectief bekijken. De levenscyclus van een haarfollikel is namelijk 3 maanden. Daarnaast kost het tijd voordat nieuwe haren zijn uitgegroeid en zichtbaar worden.

Uit een klinisch onderzoek met 32 vrouwen en 15 mannen gaven beide groepen aan zeer tevreden te zijn (85%) met immers zichtbare verbetering. De mannen kregen 6 behandelingen en de vrouwen 8. Deze behandelingen vulde ze thuis aan met AD Hair Energizer spray. Na 12 weken stopte hoofdzakelijk de haaruitval bij 61% van de vrouwen en 41% van de mannen. Na 24 weken was nieuwe haargroei zichtbaar toegenomen bij weliswaar 73% van de vrouwen en 63% van de mannen.

XL Hair Behandeling

Veelgestelde vragen

Wat is XL hair behandeling?

XL Hair is een mesotherapie behandeling voor haaruitval bij mannen en vrouwen. Het stimuleert haargroei en geeft dikker, voller haar.

Voor wie is XL hair geschikt?

XL Hair behandeling is geschikt voor haaruitval bij mannen en vrouwen. XL Hair kan de groei en kwaliteit van het haar verbeteren.

Hoe worden haarzakjes geactiveerd met een XL hair behandeling?

XL hair behandeling activeert haarzakjes met mesotherapie.

Is mesotherapie pijnlijk?

Mesotherapie is een medische behandeling die wordt gebruikt voor verschillende huidproblemen zoals cellulitis, striae, en gezichtsverjonging, en is niet specifiek gerelateerd aan haarbehandelingen.

Het is geen pijnlijke behandeling maar kan een beetje oncomfortabel aanvoelen. De behandelaar injecteert een kleine hoeveelheid producten in de huid via kleine naalden. Deze kleine injecties kunnen een tintelend of branderig gevoel geven, maar dit is tijdelijk en vaak snel verdwijnt.

Het is belangrijk om met een arts of huidtherapeut te bepalen of de behandeling geschikt is voor jouw specifieke situatie.

Wat is of wat doet mesotherapie met je haar?

Mesotherapie haar is een behandeling waarbij een cocktail van vitamines, mineralen en aminozuren geïnjecteerd worden in de huid van de hoofdhuid.

De vitamines, mineralen en aminozuren stimuleren haargroei en verbeteren de conditie van het haar.

De behandeling kan helpen bij het verminderen van haarverlies en dunner wordend haar, en kan resulteren in een verbetering van de haargroei en haarconditie.

Het is belangrijk om met een arts of huidtherapeut te bepalen of de behandeling geschikt is voor jouw specifieke situatie.

Wat is het verschil tussen mesotherapie en prp?

Mesotherapie en PRP (Platelet Rich Plasma) zijn beide medische behandelingen die worden gebruikt voor haargroei stimulatie en verbetering van de haarconditie. Het verschil is dat bij mesotherapie een cocktail van vitamines, mineralen en aminozuren worden geïnjecteerd in de huid van de hoofdhuid, terwijl bij PRP een kleine hoeveelheid van de eigen bloedplaatjes van de patiënt worden gebruikt. Beide behandelingen zijn gericht op het verminderen van haarverlies en dunner wordend haar en kunnen helpen bij het verbeteren van de haargroei en haarconditie.

Kunnen kale plekken weer haar laten groeien?

Behandelingen zoals mesotherapie en PRP (Platelet Rich Plasma) zijn gericht op haargroei stimulatie en verbetering van de haarconditie en kunnen helpen bij het verminderen van haarverlies en dunner wordend haar. Het is echter niet gegarandeerd dat de behandelingen haargroei op kale plekken zullen veroorzaken, en het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben. Het is belangrijk om te overleggen met een arts of huidtherapeut om te bepalen of de behandeling geschikt is voor jouw specifieke situatie en om te bespreken wat het beste voor jou is.

XL hair voor en na

XL Hair is een revolutionaire behandeling die is ontwikkeld om haargroei te bevorderen en dunner wordend haar te versterken. De behandeling maakt gebruik van de nieuwste technologieën en is speciaal ontworpen om natuurlijke resultaten te bieden zonder bijwerkingen. Na een aantal behandelingen zullen klanten zien hoe hun haar dikker, volumineuzer en gezonder begint te worden.

Wanneer ben ik niet geschikt voor een behandeling met XL hair?

Helaas kan XL hair behandeling niet effectief op plekken waar het haar volledig weg is, gelukkigerwijs is daar haartransplantatie voor uitgevonden. De behandeling leidt namelijk niet tot het ontstaan van nieuwe haarzakjes, maar daarentegen tot het opnieuw activeren van een gezonde haargroei in de bestaande haarzakjes.

Wanneer mag je niet behandeld worden?

Bij:

Overgevoeligheid voor een van de bestanddelen van de XL hair booster
Bij een verlittekende vorm van alopecia
Huidziekte
Ontstekingen/infecties in het te behandelen gebied
Zwangerschap
Koorts
Immunologische aandoeningen/ verminderd immuunsysteem
Tijdens behandeling van kanker (chemo, radiotherapie, etc.)
Keloïdvorming
Verse littekens of wonden in het behandelgebied

Ervaringen met XL Hair

Bij JMH de Huidkliniek hebben we al vele positieve resultaten gezien met onze haaruitval behandeling met XL Hair. Cliënten zijn enthousiast over de zichtbare verbetering in hun haargroei en het gevoel van zelfvertrouwen dat ze terugkrijgen. Onze ervaren huidtherapeuten begeleiden je graag door het proces van XL Hair, zodat je de beste resultaten kunt behalen.

Kosten per behandeling

XL HAIR tegen haaruitval mannen pakket: van €1000,- voor €850,-
Dit is inclusief 6x behandelen in 8 weken tijd en thuisproducten.

XL HAIR tegen haaruitval voor vrouwen pakket: van €1200,- voor €1050,-
Dit is inclusief 8x in 12 weken tijd behandelen en thuisproducten.

Consult

Bij JMH de Huidkliniek starten we eerst altijd met een persoonlijk consult. Tijdens dit consult is de diagnose inbegrepen en wordt er gekeken of je geschikt bent voor een behandeling met XL Hair.

 

×