XL HAIR Haaruitval therapie

XL HAIR - Behandeling bij haaruitval

Heb je last van haaruitval of dunner wordend haar? Kom dan snel in actie! De XL Hair behandeling remt haaruitval en heeft de kracht om dunner wordende haren te herstellen. Voor het beste resultaat is het belangrijk om bij de eerste verschijnselen meteen te beginnen. De XL Hair behandeling kan namelijk niet worden uitgevoerd op plekken waar geen haar meer zit.

Lees hieronder verder
Haaruitval voor
Voor
Haaruitval na
Na

Mesotherapie XL Hair

De XL Hair behandeling stimuleert en voedt de haarfollikels waardoor haaruitval wordt gestopt en de groei van nieuwe haren worden geactiveerd. XL Hair is een injectievloeistof voor de hoofdhuid die de haarfollikels voedt en re-activeert, een echte hair booster.

Tijdens de behandeling wordt de XL Hair vloeistof ingebracht met behulp van mesotherapie en microneedling. Deze behandelmethode is pijnloos en zorgt voor een betere doorbloeding van de hoofdhuid. Bij JMH de Huidkliniek maken we gebruik van de U225 intradermale injector. Hiermee wordt meteen één van de oorzaken van haaruitval, slechte doorbloeding, uitgesloten. Samen met de voedende ingrediënten* worden de haarzakjes optimaal gestimuleerd en geactiveerd. Hierdoor worden de haarfollikels weer gezond en in de meeste gevallen ook weer productief. Dit zorgt ervoor dat haaruitval stopt en haargroei ontstaat. Voor het gewenste resultaat is het belangrijk om de hele kuur te volgen.

De XL Hair behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan worden toegepast op alle gebieden van de hoofdhuid waar haarfollikels aanwezig zijn.

*XL Hair bestaat uit een groot aantal actieve ingrediënten zoals: hyaluronzuur aangevuld met biorevitalisatievloeistof, bestaande uit maar liefst 47 ingrediënten zoals groeifactoren (FGF), koperpeptide, antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides, aminozuren en sporenelementen.

Voordelen XL Hair behandeling

 • Stimuleert de bloedcirculatie in de hoofdhuid. Hierdoor worden haarzakjes beter en meer gevoed. De betere bloedtoevoer zorgt ervoor dat de huid sneller geneest en je meer resultaat haalt uit de haartransplantatie.
 • Remt haaruitval door het haar sterker te maken. Tijdens de behandeling worden de haarzakjes namelijk voorzien van voldoende voedingsstoffen om het haar sterker te maken.
 • De haarzakjes met weinig haar zullen weer haar gaan aanmaken. De XL Hair behandeling leidt niet tot het ontstaan van nieuwe haarzakjes maar activeert de bestaande haarzakjes.

Resultaat

Een behandeling voor mannen bestaat uit ongeveer 6 sessies, voor vrouwen zijn dit 8 sessies. Na 4 a 5 behandelingen ervaren de meesten dat hun haar niet meer uitvalt. Na 6 tot 9 weken zijn er vaak wat witte haren zichtbaar. Dit is een goed teken. Het echte resultaat kan je pas na 6 maanden echt goed en objectief bekijken. De levenscyclus van een haarfollikel is namelijk 3 maanden. Daarnaast kost het tijd voordat nieuwe haren zijn uitgegroeid en zichtbaar worden.

Resultaat onderzoek

Uit een klinisch onderzoek met 32 vrouwen en 15 mannen gaven beide groepen aan zeer tevreden te zijn (85%) met zichtbare verbetering. De mannen kregen 6 behandelingen en de vrouwen 8. Deze behandelingen vulde ze thuis aan met AD Hair Energizer spray. Na 12 weken stopte de haaruitval bij 61% van de vrouwen en 41% van de mannen. Na 24 weken was nieuwe haargroei zichtbaar toegenomen bij 73% van de vrouwen en 63% van de mannen.

Haaruitval voor
Voor
Haaruitval na
Na

Consult

Bij JMH de Huidkliniek starten we eerst altijd met een persoonlijk consult. Tijdens dit consult wordt er een diagnose gesteld en wordt er gekeken of je geschikt bent voor een behandeling met XL Hair.

Wanneer ben ik niet geschikt voor een behandeling met XL hair?
De XL hair behandeling kan niet worden toegepast op plekken waar het haar volledig weg is, daar is een haartransplantatie voor nodig. De behandeling leidt namelijk niet tot het ontstaan van nieuwe haarzakjes, maar tot het opnieuw activeren van een gezonde haargroei in de bestaande haarzakjes.
Wanneer mag je niet behandeld worden? 

 • Overgevoeligheid voor een van de bestanddelen van de XL hair booster
 • Bij een verlittekende vorm van alopecia
 • Huidziekte
 • Ontstekingen/infecties in het te behandelen gebied
 • Zwangerschap
 • Koorts
 • Immunologische aandoeningen/ verminderd immuunsysteem
 • Tijdens behandeling van kanker (chemo, radiotherapie, etc.)
 • Keloïdvorming
 • Verse littekens of wonden in het behandelgebied

Kosten per behandeling

XL HAIR tegen haaruitval mannen pakket: €1000,- voor €850,-
Dit is inclusief 6x behandelen in 8 weken tijd en thuisproducten.

XL HAIR tegen haaruitval voor vrouwen pakket: €1200,- voor €1050,-
Dit is inclusief 8x in 12 weken tijd behandelen en thuisproducten.

×