Reviews

REVIEWS

Reviews zijn belangrijk bij het vinden van de beste huidtherapeut. Het biedt namelijk een uniek inzicht in de kwaliteit van de behandelingen en de klanttevredenheid.

Bij JMH de Huidkliniek in Sint Jozef Deventer stellen we de reviews van onze klanten zeer op prijs en hebben we daarom een proces opgezet om ze op een eenvoudige manier te verzamelen. Na elke behandeling sturen wij onze klanten automatisch een verzoek om een review achter te laten. Zo krijgen we een eerlijke en betrouwbare beoordeling van onze huidtherapeuten en de kwaliteit van onze behandelingen.

Het verzamelen van reviews is niet alleen belangrijk voor ons, maar ook voor toekomstige klanten die op zoek zijn naar de beste huidtherapeut. Als je op zoek bent naar een ervaren en gekwalificeerde huidtherapeut, dan ben je bij JMH de Huidkliniek in Sint Jozef Deventer aan het juiste adres. Onze huidtherapeuten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwalificaties en ervaring en staan altijd klaar om jou de best mogelijke behandeling te bieden.

Bekijk de reviews hieronder
Salonized & GOOGLE
×