Couperose

Couperose Behandeling

Wij begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om last te hebben van couperose, rode vlekjes in je gezicht of op je lichaam.

Onze couperose behandeling is ontworpen om deze ongewenste adertjes te verminderen, zodat je kunt genieten van een egalere en stralende huid.

Couperose, ook bekend als gesprongen bloedvaatjes, kan je huid een ongelijkmatige en rode uitstraling geven. Onze couperose behandeling is gericht op het verminderen van deze roodheid en het egaliseren van je huidskleur. Met onze geavanceerde laserbehandelingen kunnen we de zichtbare bloedvaatjes verwijderen, waardoor je huid er gladder en egaler uitziet.

Lees hieronder verder

Voor en na foto van een tevreden cliënt na een couperose behandeling bij JMH de Huidkliniek

Consult Couperose

Bij JMH de Huidkliniek starten we altijd met een persoonlijk consult voor couperose. Afhankelijk van de ernst van de couperose en je huidtype, kan de huidtherapeut de geschikte therapieën adviseren. Tijdens dit consult bespreken we de behandeling uitgebreid met je en ontvang je tips en adviezen voor de zorg van je huid, zowel voor als na de couperose behandeling.

Voor en Na Couperose Behandeling


Bij JMH de Huidkliniek zijn we trots op de opvallende resultaten van onze cliënten na de behandeling van couperose. Voorheen ervoeren velen onzekerheid door de aanwezigheid van rode en paarse bloedvaatjes op hun gezicht. Dankzij onze gespecialiseerde kennis en op maat gemaakte behandelplannen zijn deze ongewenste vaatjes aanzienlijk verminderd of vervaagd, waardoor ze nu stralen met een egale, zelfverzekerde huid.

Waarom nog langer worstelen met couperose, terwijl de oplossing binnen handbereik is? Laat je inspireren door de verbluffende voor en na foto’s van onze succesvolle couperose behandelingen en ontdek hoe JMH de Huidkliniek jou kan helpen om te stralen met een prachtige, egalere huid dankzij deze doeltreffende behandeling. Onze deskundige huidtherapeuten staan klaar om jouw huid te transformeren en jouw zelfvertrouwen te herstellen.

Effectieve Couperose Behandeling met Thunder MT Laser

Bij JMH de Huidkliniek bieden we effectieve behandelingen voor couperose met behulp van de geavanceerde Thunder MT laser. Deze laser combineert twee verschillende lasers, waardoor het resultaat veel effectiever en efficiënter is dan bij andere lasers.

De eerste laser is de Alexandrite laser, die zich richt op de rode en paarse vaatjes. Deze laser zorgt ervoor dat het vaatje direct blauw kleurt. Vervolgens wordt het blauwe vaatje binnen een fractie van een seconde na behandeld met de Nd:YAG laser. Door deze unieke combinatie worden alle bloedvaatjes effectief behandeld, waardoor het resultaat optimaal is en couperose effectief wordt verminderd.

Bloedvaatjes Laseren: Een Doeltreffende Aanpak voor Couperose

Bloedvaatjes laseren is een effectieve aanpak voor het behandelen van couperose. De laserenergie wordt geabsorbeerd door het bloed in de vaatjes, waardoor deze worden verwarmd en uiteindelijk worden afgebroken. Hierdoor worden de zichtbare rode adertjes minder opvallend en krijg je een gladdere huidtextuur. Onze laserbehandelingen zijn veilig en worden uitgevoerd door ervaren huidtherapeuten voor de beste resultaten.

Vergoeding zorgverzekering

Het is mogelijk om vanuit een aanvullende zorgverzekering een vergoeding te krijgen voor de laserbehandelingen. De bedragen en voorwaarden lopen uiteen en soms is er een verwijzing van een arts of specialist nodig. In je zorgpolis staan de voorwaarden en de vergoedingsmogelijkheden vermeld.

Indicaties couperose behandeling

Veelgestelde vragen

Wat is Couperose?

Couperose is een veelvoorkomende huidaandoening waarbij kleine, rode en paarse bloedvaatjes zichtbaar worden op het gezicht, meestal op de wangen, neus en kin. Het wordt vaak veroorzaakt door zwakke vaatwanden en kan leiden tot een ongelijkmatige teint en rode vlekken op de huid. Couperose komt vooral voor bij mensen met een gevoelige huid en kan effectief worden behandeld met lasertherapie en andere gespecialiseerde behandelingen.

Wat is de oorzaak van Couperose?

Couperose wordt veroorzaakt door zwakke vaatwanden en heeft vaak een genetische component. Blootstelling aan de zon, temperatuurschommelingen en alcoholgebruik kunnen de aandoening verergeren.

Wat niet doen bij Couperose?

Bij couperose is het belangrijk om niet blootgesteld te worden aan extreme temperaturen, zoals hete douches of koude wind. Vermijd ook overmatige blootstelling aan de zon en beperk alcoholgebruik, omdat deze factoren de aandoening kunnen verergeren. Daarnaast moet je wrijven of scrubben van de huid vermijden, omdat dit de gevoelige bloedvaten kan beschadigen.

Is Couperose gevaarlijk?

Couperose is over het algemeen niet gevaarlijk, maar het kan als cosmetisch storend worden ervaren. Het zijn verwijde bloedvaatjes in de huid, voornamelijk op het gezicht, die roodheid en zichtbare lijntjes veroorzaken. Hoewel het geen gezondheidsrisico vormt, kan het ongemak of emotionele impact veroorzaken bij sommige mensen.

Wanneer couperose behandeling?

De couperose behandeling is geschikt voor mensen die last hebben van zichtbare rode adertjes op hun huid, vooral in het gezicht. Couperose komt vaak voor op de wangen, neus en kin en kan een rode, ongelijkmatige uitstraling van de huid veroorzaken. Mensen met een gevoelige huid, een lichte huidskleur, of die vaak blootgesteld worden aan zonlicht, kunnen vatbaarder zijn voor couperose. Als je merkt dat je last hebt van couperose en de zichtbare bloedvaatjes je huidbeeld verstoren, kan een couperose behandeling met bloedvaatjes laseren een uitstekende oplossing zijn. Door gerichte laserenergie kunnen de zichtbare vaatjes selectief worden verwarmd en vervagen, waardoor je huid er gladder en egaler uitziet. Het is raadzaam om een consultatie te plannen met een ervaren huidtherapeut, die je huid kan beoordelen en de meest geschikte behandeling kan aanbevelen op basis van je specifieke huidconditie en behoeften.

Prijslijst

Gelaat

Enkel plekje
€85
€85
Klein gebied
€115
€115
Middelgroot gebied
€150
€150
Groot gebied
€195
€195

Lichaam

Enkel plekje
€100
€100
Klein gebied
€150
€150
Middelgroot gebied
€215
€215
Groot gebied
€275
€275
×