Acnetherapie

Acnetherapie: Effectieve Behandelingen voor een Stralende Huid

Bij JMH de Huidkliniek begrijpen we hoe acne je zelfvertrouwen kan beïnvloeden en de kwaliteit van je huid kan verminderen. Daarom bieden we hoogwaardige acnetherapie aan die speciaal is ontworpen om acne effectief te behandelen en je te helpen een stralende huid te bereiken.

Acnetherapie is een behandelingsmethode die gericht is op het verminderen van acne en het voorkomen van nieuwe uitbraken.

Afhankelijk van je acne kan de therapie bestaan uit diep reinigende gezichtsbehandelingen en in sommige gevallen lasertherapie of acnelittekenbehandelingen.

Lees hieronder verder

Acne behandeling

Consult Acnetherapie

Bij JMH de Huidkliniek starten we altijd met een persoonlijk consult. Tijdens dit consult gaan we samen op zoek naar de oorzaak van jouw acne. Elke vorm van acne is anders, waardoor er ook niet één standaardbehandeling voor iedereen ingezet kan worden. Bij een milde vorm van acne is een ander huidplan nodig dan bij ernstige acne. In het geval van ernstige acne gaat een gezamelijk aanpak met de huisarts of dermatoloog voor de beste effectiviteit zorgen. 

Voor en na Acnetherapie


We zijn verheugd om de opvallende transformaties van onze tevreden cliënten na de acnetherapie met jullie te delen.

Voorafgaand aan de behandeling ervoeren veel van onze cliënten onzekerheid door de aanwezigheid van acne en bijbehorende littekens op hun gezicht. Dankzij onze gespecialiseerde kennis en op maat gemaakte behandelplannen zijn deze littekens aanzienlijk verminderd of zelfs vervaagd. Het resultaat? Een stralende huid die vol zelfvertrouwen straalt, vrij van storende acne.

Waarom nog langer worstelen met ongewenste acne, terwijl de oplossing binnen handbereik is? Laat je inspireren door de voor en na foto’s van onze succesvolle acnetherapie behandelingen en ontdek hoe JMH de Huidkliniek jou kan helpen om te stralen met een prachtige, egale huid dankzij deze doeltreffende behandeling. Bij JMH de Huidkliniek staan we klaar om jouw huid weer gezond en stralend te maken.

HUIDVERZORGING BIJ ACNE

Huidverzorging is essentieel bij het behandelen van acne. Image Skincare biedt een reeks producten die speciaal zijn ontworpen om te helpen bij het bestrijden van acne en het verminderen van acnelittekens. De producten gericht op acne, bevatten ingrediënten zoals salicylzuur, retinol en vitamine C. Deze ingrediënten helpen bij het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van de huidvernieuwing.

Het gebruik van de juiste huidverzorgingsproducten draagt bij aan de verbetering en kan nieuwe ontstekingen en acne voorkomen.

Huidverzorging bij acne

Om acne te verminderen biedt IMAGE Skincare bewezen effectieve producten voor thuisgebruik.

Wetenschappelijk onderzoek, innovatieve ingrediënten en revolutionaire technologieën vormen bij deze producten de basis. Zo kun je binnen no-time de mooiste resultaten bereiken door dagelijks gebruik te maken van de juiste huidverzorging.

 

BEHANDELINGSMOGELIJKHEDEN VOOR ACNE

Onze acnetherapie omvat een breed scala aan behandelingsopties, waaronder TCA peelings, medische microneedling , lasertherapie en meer. Elk van deze behandelingen is gericht op het verminderen van ontstekingen, het voorkomen van nieuwe uitbraken en het verbeteren van de algehele conditie van je huid. Onze huidtherapeuten zullen een persoonlijk behandelplan opstellen op basis van je specifieke huidtype en behoeften.

Veelgestelde vragen

Hoe ontstaat Acne?

Acne ontstaat wanneer de talgklieren in de huid verstopt raken met talg en dode huidcellen. Dit kan leiden tot ontstekingen en infecties in de huid, wat kan resulteren in uitslag, puistjes en mee-eters. Acne wordt vaak geassocieerd met veranderende hormonen, genetische factoren, en lifestyle keuzes zoals stress en slechte huidverzorging.

Verwijdert Acnetherapie al mijn Acne?

Acnetherapie kan helpen bij het verminderen van de ernst van acne en het voorkomen van nieuwe uitbraken. Het is echter belangrijk om te realiseren dat acne een chronische aandoening is en dat het niet altijd volledig kan worden verwijderd. Acnetherapie kan het aantal uitbraken en de ernst van de acne verminderen, maar regelmatige behandeling en goede huidverzorging zijn nodig om het onder controle te houden.

Is Acnetherapie een pijnlijke of gevaarlijke behandeling?

Acnetherapie kan soms gepaard gaan met enige ongemak of pijn, afhankelijk van de gekozen behandelingsmethode.

Sommige behandelingen zoals lasertherapie of chemische peelings kunnen meer ongemak veroorzaken dan andere behandelingen zoals topische crèmes of orale medicatie.

Algemeen gezien zijn de behandelingsmethoden voor acne veilig en worden uitgevoerd onder medische supervisie. Het is wel belangrijk om een professionele behandelaar te raadplegen voor een passende behandelingsplan die afgestemd is op de specifieke type en ernst van de acne.

Is Acnetherapie de beste behandeling tegen Acne?

Er zijn verschillende behandelingsmethoden voor acne, zoals topische crèmes, orale medicatie, lasertherapie en chemische peeling. Acnetherapie is een brede term die een combinatie van verschillende behandelingsmethoden kan omvatten. Het is belangrijk om een professionele behandelaar te raadplegen voor een passende behandelingsplan die afgestemd is op de specifieke type en ernst van de acne. Elk persoon is uniek en er is geen enkele behandeling die voor iedereen het beste werkt.

Wordt Acnetherapie vergoed door de zorgverkeraar?

Of Acnetherapie vergoed wordt door de zorgverzekeraar, hangt af van de specifieke verzekering en de gekozen behandelingsmethode. Sommige behandelingen, zoals topische crèmes en orale medicatie, kunnen deels vergoed worden door de basisverzekering, terwijl andere behandelingen zoals lasertherapie en chemische peeling als aanvullende verzekering vergoed kunnen worden.

Het is belangrijk om de verzekeringsvoorwaarden van de eigen verzekering te checken of contact op te nemen met de verzekeraar voor meer informatie over vergoedingen voor acnetherapie.

Wat is het beste middel tegen Acne?

Er zijn verschillende middelen die gebruikt kunnen worden voor de behandeling van acne. Welk middel het beste werkt, hangt af van de specifieke type en ernst van de acne. Sommige van de meest voorgeschreven behandelingsopties zijn topische crèmes en gels met ingrediënten zoals benzoylperoxide, salicylzuur, retinol en Antibiotica. Orale medicatie zoals orale retinoden, orale antibiotica en hormonale medicatie kunnen ook worden voorgeschreven. Het is belangrijk om een professionele behandelaar te raadplegen voor een passende behandelingsplan die afgestemd is op de specifieke type en ernst van de acne.

Professionele Acnebehandelingen die Worden Vergoed

Bij JMH de huidkliniek zijn we ons bewust van de financiële aspecten van acnebehandelingen. Daarom bieden we behandelingen aan die in aanmerking kunnen komen voor vergoeding. Neem contact op met je zorgverzekeraar om te zien of jouw acnetherapie vergoed kan worden.

Behandelmethoden

Acnetherapie
Prijslijst

Start met een consult huidverbetering met huidscan. Ontvang een plan speciaal afgestemd op jouw huid

Consult acnetherapie
€45
€45
Boek nu een (GRATIS) consult huidverbetering met huidscan voor (45 minuten)
Acnetherapie dieptereiniging gelaat
€60
€60
30 minuten
Acnetherapie gelaat - peeling - I PEEL IMAGE Skincare
100
100
30 minuten
Acnetherapie dieptereiniging gelaat
€85
€85
45 minuten
Acnetherapie dieptereiniging gelaat + peeling
€110
€110
45 minuten
Acnetherapie gelaat HydraFacial™
€150
€150
60 minuten
Acnetherapie dieptereiniging rug
€100
€100
45 minuten
Acnetherapie rug peeling
€150
€150
45 minuten
Acnetherapie rug + peeling
€175
€175
60 minuten
Acnetherapie TCA peeling
€195
€195
60 minuten
Acnetherapie TCA peeling kuur van 4x
€780
€780
ACTIEPRIJS €650,-
acnetherapie gelaat laserbehandeling
€150
€150
45minuten
Acnetherapie rug laserbehandeling
€195
€195
45 minuten
acntherapie gelaat laserpeel - I peel
€250
€250
60 minuten - In deze behandeling combineren wij een laserbehandeling met een peeling
acnetherapie gelaat laserpeel - tca peeling
€295
€295
60 minuten - In deze behandeling combineren wij een laserbehandeling met een TCA peeling
×