HydraFacial™

HydraFacial behandeling

Geef je een huid een echte boost met de HydraFacial behandeling! Een schone huid, een mooie glow, direct resultaat zonder downtime en gericht op alle huidwensen. HydraFacial is geschikt voor iedereen en zeer geschikt voor de doffe huid met onzuiverheden, fijne lijntjes, rimpels of een grove huidstructuur. De behandeling bestaat uit 3 tot 5 stappen om de huid in een optimale gezondheid te krijgen!
Professionele Hydrafacial behandeling in actie bij JMH de huidkliniek

Huidconditie verbeteren

Stappenplan

De conditie van je huid verandert continu. Zo kan de huid (soms) droger aanvoelen, de glans verdwijnen, gevoeliger worden voor bijv. acne of gewoon verouderen. Een HydraFacial behandeling is de oplossing en laat de huid weer stralen door de huid diep te reinigen, exfoliëren en het toepassen van intense hydratatie. De HydraFacial combineert een gepatenteerde en geavanceerde technologie om de gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren.

Bekijk met de huidscan of jouw huid verbeterd kan worden.

Direct aan de slag? Lees meer over de dagelijkse routine, reinig je gezicht 2x per dag.

De HydraFacial behandeling is geschikt voor alle huidtypen en bestaat uit drie stappen:

– 1: Reinigen en peelen van het huidoppervlak
– 2: Extractie en hydratatie van het huidoppervlak
– 3: Insluizen en beschermen van het huidoppervlak

Uitleg behandeling

Creëer een nieuwe huidlaag met een zachte en ontspannende dieptereiniging. Tijdens de dieptereiniging worden eerst de poriën pijnloos gereinigd en de dode huidcellen stap voor stap verwijdert (hallo gezonde glow!). Tijdens de reiniging worden huidonzuiverheden en dode huidcellen opgezogen door een handstuk. Dit handstuk kan je vergelijken met een vacuüm stofzuiger. Daarna wordt de huid verzadigd met antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden om de gereinigde huid te voeden en te beschermen. Om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buiten smeren we de huid na de behandeling in met een hydraterende crème en SPF(zonbescherming).

Het beste resultaat

Wij beloven dat HydraFacial™ niet alleen het uiterlijk van jouw huid zal verbeteren, maar ook dat met frequente behandelingen de gezondheid van je huid zal herstellen en/of wordt behouden. 

Voor het beste resultaat raden we aan om de behandeling om de 4 weken te herhalen. Na 30 dagen worden namelijk de huidcellen vernieuwd. Resultaat: jemooistehuid.

Uitvoering van een Hydrafacial behandeling bij Je Mooiste Huid, met focus op huidverbetering

“We helpen je graag aan jemooistehuid, omdat een mooie huid een diep vertrouwen stimuleert dat innerlijke schoonheid versterkt.”

HydraFacial behandeling

Ontdek onze populaire HydraFacial behandeling. Tijdens deze revolutionaire behandeling reinigen, exfoliëren en hydrateren we de huid van onze klanten. Bekijk onze video en boek nu uw eigen HydraFacial behandeling in onze kliniek!

Kies jouw HydraFacial behandeling: Signature, Deluxe of Platinum

De HydraFacial behandeling is er in drie varianten: de Signature, Deluxe en Platinum. Welke variant voor jou geschikt is gaan we bekijken tijdens een gratis consult. Tijdens het consult gaan we jouw huidtype en huidconditie beoordelen. Aan de hand van deze analyse kunnen we bepalen welke behandeling geschikt is.

De Signature is de basisbehandeling van de HydraFacial. De behandeling start met het grondig reinigen en exfoliëren van de huid. Daarna wordt het overtollig talg en andere onzuiverheden verwijderd door middel van een handstuk. Dit handstuk richt zich op de poriën en kan je vergelijken met een vacuüm stofzuiger. Na het reinigen wordt de huid gevoed en gehydrateerd. Daarna brengen we een antioxidanten serum aan met hyaluronzuur. Het serum zorgt voor een verbetering van de huidconditie en zorgt dat grote poriën, fijne lijntjes, rimpels of een onregelmatige huidtextuur worden verzacht.

De deluxe variant van de HydraFacial behandeling bevat ook alle stappen die bij de Signature behandeling worden toegepast. Het verschil zit in het specifieke aanpakken van bepaalde huidproblemen. In de Deluxe behandeling is het mogelijk om samen met je huidtherapeut een booster te kiezen afgestemd op de verwachtingen van de behandeling en de specifieke huidconditie.

Hydrafacial Platinum

De platinum is de meest gevraagde HydraFacial gezichtsbehandeling van medische kwaliteit die elke keer opnieuw uitstekende, onmiddellijk zichtbare resultaten levert is de HydraFacial Platinum! Deze behandeling omvat alle voordelen van de Signature en Deluxe HydraFacial behandelingen en bevat extra stappen om je huid te verbeteren.

Bij de Platinum behandeling start je met het ontgiften van de huid door middel van lymfedrainage. Tijdens lymfedrainage wordt je lymfestelsel gestimuleerd om overtollig lymfevocht (inclusief afvalstoffen) sneller en beter af te voeren. Deze verwijdering van afvalstoffen en toxines zal onmiddellijk het uiterlijk van eventuele ontstekingen of wallen die op dit moment op de huid aanwezig zijn, verbeteren. Hierna zal je huidtherapeut een booster kiezen die specifiek is voor je huid.

Deze behandeling eindigen we met met LED-lichttherapie. LED-lichttherapie versterkt de anti-verouderings voordelen, net als huidverjonging en het verbeteren van de productie van collageen. Ga voor een langdurig gezonde huid en een stralende teint, kies voor PLATINUM!

Na de HydraFacial behandeling heeft je huid geen hersteltijd nodig, je kan gewoon de deur uit! Bescherm wel altijd je huid in de zon met zon beschermings factor 30.


Voorbereiding

Ter voorbereiding op de behandeling is het belangrijk om van te voren niet je gezicht te harsen, scheren of om andere ontharingsmiddelen op je gezicht te gebruiken. Gebruik ook geen skincare producten die exfolianten bevatten zoals retinol.

Daarnaast mag je vanaf 2 weken van te voren geen chemische peeling, microneedling– of laserbehandeling ondergaan. Dit ligt aan de sterkte van de behandeling, bij twijfel overleg met je huidtherapeut.

Een botox behandeling mag ook niet binnen 2 weken voor de behandeling. Daarna mag het wel.

Indicaties

De behandeling is geschikt voor iedereen en zeer geschikt wanneer je huid last heeft van:

 • Fijne lijntjes 
 • Rimpels 
 • Vermindering elasticiteit en stevigheid 
 • Ongelijkmatige huidtint/huidtextuur 
 • Pigmentvlekken 
 • Vette huid 
 • Verstopte poriën  
 • Grote poriën 
 • Acne 
 • Mee-eters
Voor en na afbeelding van een vrouw die een Hydrafacial behandeling ondergaat bij Je Mooiste Huid, met zichtbaar verbeterde huid
Gratis consult

Als je twijfelt over welke behandeling geschikt is voor jouw huidtype kan je ervoor kiezen om te starten met een gratis consult. Tijdens dit consult gaan we kijken naar jouw huidtype en huidconditie. Aan de hand van deze analyse stellen we een persoonlijk behandelplan op. Samen gaan we werken aan de mooiste versie van jouw huid! Boek je gratis consult.

Kosten
 • HydraFacial Signature € 150,- duur 30 – 45min.
 • HydraFacial Deluxe € 195,- duur 45 – 60min.
 • HydraFacial Platinum € 215,- 60 – 75min.
 • Hydrafacial Acnetherapie  € 150,- 60min
×