Laser acne

Acne behandelen met lasertherapie

Acne is er in veel variaties: rode bultjes, mee-eters, puistjes en flinke onderhuidse ontstekingen. Deze verschillende variaties van acne komen voor bij zowel mannen als vrouwen en in alle leeftijdsklassen en maakt je onzeker en kan pijn doen. Om je acne te verhelpen heb je waarschijnlijk al verschillende producten geprobeerd maar blijkt niks te helpen. Ook het minder zichtbaar maken van je acne met make-up lost het probleem niet op.

Wij hebben voor jou de oplossing! Met een laserbehandeling kunnen wij namelijk jouw actieve onderhuidse ontstekingen aanzienlijk verminderen. Door de laserbehandeling te combineren met acnetherapie krijg je het beste resultaat. Wacht niet langer en pak jouw acne aan: acne weg ermee!

Lees hieronder verder
Acne behandelen Deventer

Consult acne behandeling

Tijdens het eerste consult bij JMH de Huidkliniek wordt je huid zorgvuldig onderzocht. Door je huid goed te onderzoeken kunnen we het probleem op de juiste manier aanpakken. Aan de hand van de uitkomst wordt een behandelplan opgesteld. Hierin staat ook welke producten je thuis moet gebruiken en wat je thuis kan doen om de huidbehandeling te ondersteunen.

Laserbehandeling acne


Bij JMH de Huidkliniek wordt er gebruik gemaakt van de Thunder MT laser. Deze laser is vooral geschikt voor actieve acne en heeft twee werkingsmechanismen. De laser is er op gericht dat de propionibacterie acne’s worden gedood en daarnaast verwarmt de laser de talg in de talgklieren waardoor de talg vloeibaar wordt. Door de warmte op de huid wordt er direct nieuw collageen aangemaakt. Hierdoor zullen acnelittekens minder zichtbaar worden. De behandeling met deze laser kan ook worden gecombineerd met een peeling en een dieptereiniging en geeft vaak na één behandeling al een zichtbaar resultaat.
Acne behandelen verwijderen deventer

Prijslijst

Acnétherapie LASER klein
€75
€75
Acnétherapie LASER middel
€100
€100
Acnétherapie LASER groot
€150
€150
×