Laser behandeling

Laser behandeling: een effectieve oplossing

Onze laser behandelingen zijn veelzijdig en bieden oplossingen voor een breed scala aan huidproblemen. Of je nu last heeft van acne littekens, pigmentatieproblemen, fijne lijntjes, rimpels of andere huidonvolkomenheden, onze laserbehandelingen kunnen helpen om jouw huid te verjongen en te revitaliseren. Door gerichte lichtenergie te gebruiken, kunnen we specifieke huidlagen behandelen en de productie van collageen stimuleren, wat resulteert in een gladdere, stralendere huid.

Veiligheid en deskundigheid: Onze prioriteit bij laser behandelingen

Bij JMH de Huidkliniek is jouw veiligheid onze hoogste prioriteit. We werken uitsluitend met hoogwaardige lasertechnologieën die bewezen veilig en effectief zijn. Onze huidspecialisten zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het uitvoeren van laserbehandelingen. Ze zullen jouw huid zorgvuldig beoordelen en een gedetailleerd behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en huidtype.

Thunder MT

Bij JMH de Huidkliniek maken we voor laser behandeling gebruik van de krachtige Thunder MT laser voor huidverjonging en laserontharing. Deze breed inzetbare laser bevat zowel de bekende Alexandrite- als de Nd:YAG laser, wat resulteert in een effectieve en veilige behandeling voor een breed scala aan huidproblemen. De Thunder MT werkt met een vierkante laserstraal en geeft geen risico op onnodige overlapping of hotspots. De behandeling is snel, nauwkeurig en vrijwel pijnloos, en is zelfs geschikt voor mensen met een donkere huid. Kies hieronder de behandeling waar je meer over wilt weten.

Wil jij onthaard worden met de beste, nieuwste en meest krachtige laser uit Deventer en omstreken? Kom dan naar JMH de Huidkliniek & bespaar!
Huidverjonging door laser is een behandeling waarbij laserstralen worden gebruikt om de huid te verbeteren en te verjongen. De behandeling kan helpen om rimpels te verminderen, de huidstructuur te verbeteren en een gezonde, jeugdige gloed te geven.
Pigmentvlekken verwijderen is een behandeling die wordt uitgevoerd met behulp van lasertherapie om ontsierende pigmentvlekken in de huid te verwijderen.
Gesprongen bloedvaatjes verwijderen is een behandeling die wordt uitgevoerd om kleine, ontsierende bloedvaatjes in de huid te verwijderen. Deze vaatjes, ook wel teleangiëctasieën genoemd.
De Foto Facial past perfect in jouw anti-aging plan. De Foto Facial egaliseert je huid, boost de collageen aanmaak en geeft je huid een echte glow. Dé combinatie voor een jonge uitstraling. Ook geschikt voor de zonbeschadigde huid!
Beenvaatjes verwijderen is een behandeling die wordt uitgevoerd om ontsierende bloedvaatjes in de benen te verwijderen. De behandeling kan worden uitgevoerd met behulp van lasertherapie
Acne behandelen met lasertherapie is een effectieve manier om acne te verminderen en de huid te verbeteren. Er worden laserstralen gebruikt om de huid te behandelen en ontstekingen te verminderen.
Huidverjonging waarbij laserstralen worden gebruikt om de huid te verbeteren en te verjongen kan helpen om rimpels te verminderen, de huidstructuur te verbeteren en een gezonde, jeugdige gloed te geven.
×