Laser bloedvaatjes

Gesprongen bloedvaatjes verwijderenStoor je je aan je rode vlekjes in je gezicht of op je lichaam? Of heb je last van rode wangen? Dagelijks kan dit zorgen voor onzekerheid. Gelukkig kan een laserbehandeling uitkomst bieden. De laser kan worden toegepast op couperose, rosacea, spinnenkopjes, kersenwratjes en blauw gekleurde bloedvaatjes op de lip.

Lees hieronder verder

Consult

Bij JMH de Huidkliniek starten we altijd met een persoonlijk consult. Afhankelijk van de huidaandoeningen en je huidtype, kan de huidtherapeut de geschikte therapieën adviseren. Tijdens dit consult nemen we de behandeling uitgebreid met je door en krijg je tips en adviezen waar je zowel voor als na de behandeling rekening mee kunt houden.

Laserbehandeling gesprongen bloedvaatjes

Bij JMH de Huidkliniek maken wij gebruik van de Thunder MT laser. Dit is een laser die twee verschillende lasers combineert waardoor het resultaat effectiever en efficiënter is dan bij andere lasers. De eerste laser is de Alexandrite laser, welke de rode en de paarse vaatjes behandelt. Door deze laser kleurt het vaatje direct blauw. Binnen een fractie van een seconde wordt daarna het blauwe vaatje met de Nd:YAG laser na behandeld. Door gebruik te maken van deze combinatie worden alle bloedvaatjes behandeld en is het resultaat veel effectiever dan met maar één laser.

Vergoeding zorgverzekering

Het is mogelijk om vanuit een aanvullende zorgverzekering een vergoeding te krijgen voor de laserbehandelingen. De bedragen en voorwaarden lopen uiteen en soms is er een verwijzing van een arts of specialist nodig. In je zorgpolis staan de voorwaarden en de vergoedingsmogelijkheden vermeld.

Behandelindicaties

Prijslijst

Gelaat

Enkel plekje
€75
€75
Klein gebied
€100
€100
Middelgroot gebied
€125
€125
Groot gebied
€150
€150

Lichaam

Enkel plekje
€75
€75
Klein gebied
€100
€100
Middelgroot gebied
€200
€200
Groot gebied
€275
€275
×