Laser huidverjonging

Huidverjonging door laser

Als je ouder wordt verlies je collageen. Collageen zorgt voor een mooie jonge en fris uitziende huid. Niet alleen collageen heeft invloed op de conditie van je huid, ook roken, stress, vermoeidheid, slechte voeding en blootstelling aan de zon verslechteren je huidconditie. Helaas is huidveroudering niet tegen te houden maar kunnen we je wel helpen om dit proces te vertragen. Dit doen we met een speciale laserbehandeling waardoor de aanmaak van collageen in de huid wordt gestimuleerd.

Lees hieronder verder
Huidverjonging Laser

Consult

Een consult bij JMH de Huidkliniek is altijd gratis. Tijdens dit consult wordt er gekeken wat we kunnen doen om je huid er weer zo jong mogelijk uit te laten zien. De huidtherapeut inventariseert jouw wensen en onderzoekt je huid. Tijdens het consult krijg je advies over het aantal laserbehandelingen en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op.

Laserbehandeling huidverjonging

Bij JMH de Huidkliniek werken we met de Thunder MT laser. Deze laser dringt diep door in de huid en zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen in de huid wordt gestimuleerd. Collageen zorgt voor stevigheid van de huid. De lasertherapie is het meest effectief bij mensen met beginnende huidveroudering en geschikt voor de jonge huid om huidveroudering tegen te gaan.

Naast de aanmaak van collageen kan de Thunder MT laser ook pigmentvlekken verminderen, de huidstructuur verbeteren en (rest)acnelittekens verminderen. De behandelingen vinden plaats om de 4 weken.

Prijslijst

Profiteer van een pakketkorting (5 + 1 gratis) bij deze huidverjongende laserbehandeling.

Huidverjonging LASER klein
5+1 €375
5+1 €375
Losse behandeling €75
Huidverjonging LASER middel
5+1 €500
5+1 €500
Losse behandeling €100
Huidverjonging LASER groot
5+1 €375
5+1 €375
Losse behandeling €150
Huidverjonging LASER extra groot
5+1 €1000
5+1 €1000
Losse behandeling €200

Behandelindicaties

De Thunder MT laser is vooral geschikt voor de dertig plus huid maar kan ook de jongere huid in korte tijd een collageen boost geven. Diverse delen van het lichaam kunnen op zowel de lichte als donkere huidtypen worden behandeld. De behandelingen worden vooral toegepast op het gezicht, de hals, decolleté en handen.

×