Laser huidverjonging

Huidverjonging door laser

Bij het ouder worden verlies je collageen. Collageen zorgt voor een mooie jonge en fris uitziende huid. Niet alleen collageen heeft invloed op de conditie van je huid. Ook roken, stress, vermoeidheid, slechte voeding en blootstelling aan de zon verslechteren je huidconditie. Helaas is huidveroudering niet tegen te houden maar kunnen we je wel helpen om dit proces te vertragen. Dit doen we met een speciale laserbehandeling waardoor de aanmaak van collageen in de huid wordt gestimuleerd.

Lees hieronder verder

Huidverjonging Laser

Consult

Een consult bij JMH de Huidkliniek is altijd gratis. Tijdens dit consult wordt er gekeken wat we kunnen doen om je huid er weer zo jong mogelijk uit te laten zien. De huidtherapeut inventariseert jouw wensen en onderzoekt je huid. Tijdens het consult krijg je advies over het aantal laserbehandelingen en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op.

Ook online kan je een gratis huidadvies aanvragen. Door het invullen van een vragenlijst ontvang je persoonlijk huidadvies. Vraag je gratis online huidadvies aan

Laserbehandeling huidverjonging

Bij JMH de Huidkliniek werken we met de Thunder MT laser. Deze laser dringt diep door in de huid en zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen in de huid wordt gestimuleerd. Collageen zorgt voor stevigheid van de huid. De lasertherapie is het meest effectief bij mensen met beginnende huidveroudering en geschikt voor de jonge huid om huidveroudering tegen te gaan.

Veilig en effectief

Onze laserbehandelingen voor huidverjonging zijn veilig en effectief. Onze deskundige specialisten passen de behandeling aan op jouw specifieke behoeften en huidtype, zodat je de beste resultaten kunt bereiken Onze laser huidverjongingsbehandelingen bieden een oplossing op maat.

Naast de aanmaak van collageen kan de Thunder MT laser ook onder andere pigmentvlekken verminderen, de huidstructuur verbeteren en (rest)acnelittekens verminderen. De behandelingen vinden plaats om de 4 weken.

Wat is huidverjonging door laseren?

Huidverjonging door laseren is een cosmetische behandeling waarbij lasertechnologie wordt gebruikt om de huid te verbeteren en te verstrakken. Dit kan helpen bij het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van pigmentvlekken en het verminderen van oppervlakkige adertjes. Een van de methoden die vaak wordt gebruikt is de Thunder MT laser die gebruikt wordt voor huidverjonging. Dit is een niet-invasieve methode die gebruik maakt van het vernauwen van bloedvaatjes en stimuleren van collageen productie, die bijdraagt aan een gezonde, stevige en jongere huid. Het is wel belangrijk om te weten dat de uitkomst van de behandeling en de geschiktheid ervan moet beoordeeld worden door een professioneel.

Wat is Collageen?

Collageen is een eiwit dat een belangrijke rol speelt in de structuur en elasticiteit van de huid. Het is een van de belangrijkste componenten van de huid en helpt bij het handhaven van een stevige en elastische huid. Het verlies van collageen is een van de belangrijkste oorzaken van rimpels en fijne lijntjes die optreden als we ouder worden. Er zijn diverse behandelingen beschikbaar voor het verbeteren van de huidtextuur en het verhogen van collageen productie zoals Thunder MT laser die via intense warmte bijdraagt aan de productie van collageen.

Wat zijn de kosten voor huidverjonging door laseren?

De kosten voor huidverjonging door laseren kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en locatie van het te behandelen gebied, het type laserbehandeling, de ervaring van de behandelend arts en of u privéverzekering heeft of niet. De prijs voor een laserbehandeling voor huidverjonging kan variëren tussen de €250 en €1000 per sessie. Soms zijn meerdere sessies nodig om het gewenste resultaat te bereiken, dus de totale kosten kunnen oplopen. In sommige gevallen wordt de behandeling vergoedt door de zorgverzekeraar, maar dat kan variëren per verzekeraar, dus het is aan te raden om contact op te nemen met uw verzekeraar voor meer informatie over de vergoedingen die zij bieden.

Heb je pijn na het laseren voor huidverjonging?

Het is normaal om enige pijn of ongemak te voelen na een laserbehandeling voor huidverjonging. Deze pijn is meestal mild en duurt slechts een paar dagen. De behandelde huid kan ook rood, gezwollen en gevoelig zijn, wat kan duren tot een paar weken. De meeste patiënten beschrijven de pijn als een branderig of stekend gevoel, maar het is vaak verdraagbaar en kan worden beheerd met pijnstillers.

De behandelde gebieden kunnen wel gevoelig zijn voor een paar dagen, daarom is het verstandig om in de eerste paar dagen na de behandeling te vermijden van sport of inspanning, en ook het gebruik van strakke kleding. Meestal is geen verdere verzorging nodig en kan men direct na de behandeling weer aan het werk.

Nazorg na het laseren bij huidverjonging?

Na een laserbehandeling voor huidverjonging, is het belangrijk om goede nazorg te volgen om het herstelproces te ondersteunen en om te verminderen van het risico op complicaties. Hier zijn een aantal richtlijnen voor nazorg die vaak worden aanbevolen na een laserbehandeling voor huidverjonging:

  • Vermijd fysieke inspanning en zware oefening gedurende een paar dagen na de behandeling.
  • Vermijd het dragen van strakke kleding of sokken op de behandelde gebieden gedurende enkele dagen
  • Vermijd overmatige blootstelling aan zonlicht of UV-straling gedurende enkele weken na de behandeling
  • Dagelijks de behandelde gebieden koelen
  • Breng eventueel aanbevolen crèmes of zalven aan om de huid te verzachten
  • Neem contact op met uw arts als u ongewoon ongemak of veranderingen in de huid opmerkt

Het is belangrijk om te benadrukken dat deze adviezen kunnen variëren afhankelijk van de specifieke behandeling en de ervaring van de behandelende huidtherapeut

Waarom collageen stimuleren?

Onze laser huidverjongingsbehandelingen zijn speciaal ontworpen om rimpels te verminderen en tegelijkertijd de aanmaak van collageen te stimuleren. Collageen speelt een cruciale rol in het behouden van een jeugdige en veerkrachtige huid. Door gerichte laserenergie te gebruiken, activeren we het natuurlijke herstelproces van je huid, waardoor de productie van collageen wordt gestimuleerd. Dit resulteert in een gladdere en stralendere huid met minder zichtbare rimpels.

Prijslijst

Profiteer van een pakketkorting (5 + 1 gratis) bij deze huidverjongende laserbehandeling.

Huidverjonging LASER klein
5+1 €500
5+1 €500
Losse behandeling €100
Huidverjonging LASER middel
5+1 €625
5+1 €625
Losse behandeling €125
Huidverjonging LASER groot
5+1 €875
5+1 €875
Losse behandeling €175
Huidverjonging LASER extra groot
5+1 €1125
5+1 €1125
Losse behandeling €225

Behandelindicaties

De Thunder MT laser is vooral geschikt voor de dertig plus huid maar kan ook de jongere huid in korte tijd een collageen boost geven. Diverse delen van het lichaam kunnen op zowel de lichte als donkere huidtypen worden behandeld. De behandelingen worden vooral toegepast op het gezicht, de hals, decolleté en handen.

×