Laser ontharen

Definitief laser ontharen

Wil je af van ongewenste haargroei? Of heb je last van rode bultjes, jeuk of ingegroeide haartjes na het scheren of harsen? Deze ongemakken zijn voor zowel vrouwen als mannen erg vervelend. Ook komen de haren na het scheren, waxen en epileren, altijd weer terug. Bij JMH bieden wij professionele laser ontharing aan die jou helpt om ongewenst haar definitief te verwijderen.

Lees hieronder verder

Laserontharen_deventer_JMH_de_Huidkliniek

Laser ontharing

Laser ontharing is een veilige en betrouwbare methode om ongewenst haar te verwijderen. Onze ervaren specialisten maken gebruik van geavanceerde laserapparatuur die krachtige lichtpulsen uitzendt. Deze lichtpulsen worden geabsorbeerd door het pigment in de haarzakjes, waardoor de haargroei gericht wordt vernietigd. Door regelmatige behandelingen kan de haargroei geleidelijk verminderen en uiteindelijk volledig worden geëlimineerd.

Waarom kiezen voor Laser ontharing

Ten eerste biedt laser ontharing een langdurige oplossing in vergelijking met traditionele methoden zoals scheren, waxen of epileren. In plaats van herhaaldelijk te moeten ontharen, kan je met laserbehandelingen genieten van een langdurig haarvrij resultaat. Bovendien is laser ontharing geschikt voor verschillende delen van het lichaam, waaronder benen, oksels, bikinilijn, gezicht en meer.

Consult

Bij JMH de Huidkliniek starten we altijd met een persoonlijk consult. Hier wordt bekeken of de haren gelaserd kunnen worden. Alle haren behalve blonde, grijze en rode haren kunnen gelaserd worden. Tijdens het consult gaan we kijken of jouw haren hier in aanmerking voor komen. Daarnaast kijken we of we veilig kunnen behandelen.

Heb je last van blonde, grijze of rode haren? Kies dan voor elektrisch epileren.

Ontdek Onze Succesverhalen LaserontharingWe zijn trots om de voor en na foto's van enkele van onze tevreden cliënten te presenteren, waaruit de indrukwekkende resultaten van laserontharing duidelijk naar voren komen.

Voor de behandeling waren onze cliënten vaak onzeker over ongewenst haar op hun gezicht en lichaam. Dankzij onze expertise en op maat gemaakte behandelplannen zijn deze haargroei aanzienlijk verminderd of zelfs volledig verdwenen. Het resultaat? Een stralende, haarvrije huid die vol zelfvertrouwen oproept.

Waarom nog langer worstelen met ongewenst haar als de oplossing binnen handbereik is? Laat je inspireren door onze voor en na foto's en ontdek hoe JMH de Huidkliniek jou kan helpen om te stralen met een prachtige huid, dankzij effectieve laserontharing.

Laser kliniek JMH de Huidkliniek

Laser ontharen biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele ontharingsmethoden, zoals waxen of scheren. Het is een snelle, nauwkeurige en vrijwel pijnloze methode om ongewenst haar te verwijderen, zonder irritatie van de huid. Het wordt vaak uitgevoerd door professionele laser klinieken, zoals JMH de Huidkliniek, die gespecialiseerd zijn in laserbehandelingen en beschikken over geavanceerde apparatuur voor de beste resultaten

Definitief laser ontharen met de Thunder MT

Bij JMH de Huidkliniek gebruiken wij de Thunder MT, de meest krachtige ontharingslaser. Deze laser is sneller en nauwkeuriger dan andere lasers en pakt ook moeilijke haren. Als een van de weinige lasers wereldwijd heeft de Thunder MT laser een vierkante laserstraal. Het voordeel hiervan is dat er geen enkele haar wordt overgeslagen tijdens het laseren. Daarnaast wordt door de ronde laserstraal elk stukje huid maar één keer behandeld waardoor het niet gaat verbranden. Met een ronde laserstraal komt dit wel voor.

Laser ontharen donkere huid

De Thunder MT laser is als een van de weinige lasers ook geschikt om ongewenste haargroei op een donkere huid te behandelen. Omdat de laser gebruik maakt van twee soorten golflengtes, kan er niet alleen op pigment worden gelaserd, maar ook op het aanvoerende bloedvaatje zelf.

Kosten laser ontharen

Gemiddeld zijn er zes tot tien behandelingen nodig, afhankelijk van de plaats op het lichaam, de haarkleur, haardikte en de hoeveelheid haren. Tijdens het consult bespreken we de mogelijkheden en maken we een laser onthaar pakket op maat voor jou. Wij werken in de huidkliniek niet met standaard pakketten omdat het aantal behandelingen per persoon verschilt.

Korting laserbehandelingen

Bij JMH de Huidkliniek is elke zesde laserbehandeling gratis. Vanaf de zevende behandeling krijg je 20% korting op de originele prijs voor je vervolgbehandelingen. Dit betekent dus dat je persoonlijke pakket oplopende kortingen heeft. Daarnaast is het mogelijk om meerdere lichaamsdelen gelaserd te krijgen. Per extra zone krijg je 5% korting op het totaal bedrag, wat kan op lopen tot 20% korting.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Verschillende zorgverzekeraars bieden een vergoeding aan vanuit een aanvullende zorgverzekering. De hoogte van de vergoeding en de voorwaarden verschillen per zorgverzekeraar. Dit kan je teruglezen in je polis.

Veelgestelde vragen
Hoe werkt laser ontharen?

Laser ontharen is een populaire behandeling om ongewenste haargroei op het lichaam te verwijderen. Het wordt uitgevoerd door een huidtherapeut die gebruikmaakt van een laserapparaat om de haarfollikels af te sterven. Dit proces kan zowel op het gezicht als op het lichaam worden uitgevoerd en is een effectief alternatief voor andere ontharingsmethoden zoals waxen en scheren.

Werking van de laser

Tijdens de behandeling richt de huidtherapeut de laserstraal op de haargroei. De laserstraling wordt opgenomen door de pigmenten in de haar en omgezet in warmte. Deze warmte doodt de haarfollikel af, waardoor de haargroei wordt verminderd. Het kan een aantal behandelingen vergen voordat het gewenste resultaat wordt bereikt.

Deze manier van ontharen is een veilige en effectieve behandeling, maar het is belangrijk om te onthouden dat het niet geschikt is voor iedereen. Bespreek daarom altijd uw behandelingsopties met uw huidtherapeut voordat u een beslissing maakt.

Wil je meer weten over de werking van laserontharing? Lees dan verder over hoe laser ontharen werkt voor uitgebreide informatie.

welke laser is het beste voor ontharen?

Laser ontharen is een populaire manier om ongewenste haargroei op het lichaam te verwijderen. Er zijn verschillende lasers die worden gebruikt voor deze behandeling, en de beste laser voor u hangt af van verschillende factoren, zoals uw huidtype en de locatie van de haargroei. Een huidtherapeut kan u het beste advies geven over welke laser het beste voor u is.

Thunder MT Laser

Een van de lasers die wordt gebruikt voor ontharen is de Thunder MT laser. Deze laser is speciaal ontworpen voor het verwijderen van haargroei op het gezicht en maakt gebruik van zowel een alexandriet als een ndYag laser. Dit maakt de Thunder MT laser geschikt voor zowel donkere als lichte huidtypes, met uitzondering van blond en grijs haar.

Het is belangrijk om te onthouden dat het kiezen van de beste laser voor ontharen afhangt van uw individuele behoeften en omstandigheden. Bespreek daarom altijd uw behandelingsopties met een huidtherapeut voordat u een beslissing maakt.

Wat is het verschil tussen een IPL en laser voor ontharen?

Er zijn verschillende methoden voor ontharen, waaronder IPL (Intense Pulsed Light) en laser. Hoewel beide methoden gebruikmaken van licht om de haargroei te verminderen, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

IPL werkt door een breed spectrum van licht te gebruiken om de haarfollikels te doen afsterven. Dit maakt IPL geschikt voor het verwijderen van haargroei op het gezicht en het lichaam. Echter, IPL is minder effectief en vooral op donkere huidtypes wat kan leiden tot huidirritatie en een grotere kans heeft op brandwonden. Bovendien is de kans op terugkomende haargroei groter met IPL dan met laser.

Lichtstralen

Laser, werkt door gerichte, monochromatische lichtstralen te gebruiken om de haarfollikels te doen afsterven. Dit maakt laser meer effectief voor het verwijderen van haargroei op bepaalde delen van het lichaam en is veiliger voor donkere huidtypes. Laser kan echter duurder zijn dan IPL en kan enkele behandelingen vergen voordat het gewenste resultaat wordt bereikt.

Het is belangrijk om te onthouden dat het kiezen van de beste methode voor ontharen afhangt van uw individuele behoeften en omstandigheden. Bespreek daarom altijd uw behandelingsopties met een huidtherapeut voordat u een beslissing maakt.

Wil je het verschil begrijpen tussen laserontharing en IPL-ontharing? Ontdek wat het verschil is tussen laser en IPL ontharen voor een duidelijke uitleg.

Hoe vaak laser ontharen?

Hoe vaak u laser ontharen moet ondergaan, hangt af van verschillende factoren, waaronder de locatie van de haargroei, de dikte van het haar en het huidtype. Een huidtherapeut kan u het beste advies geven over hoe vaak u laser ontharen moet ondergaan.

Gewenste resultaat

Over het algemeen zullen de meeste mensen tussen de 6 en 10 behandelingen nodig hebben om het gewenste resultaat te bereiken. De tussenliggende tijd tussen de behandelingen kan variëren van enkele weken tot een paar maanden, afhankelijk van de haargroei.

Is laser ontharen gevaarlijk?

Laser ontharen is over het algemeen veilig wanneer het door een ervaren huidtherapeut wordt uitgevoerd. Tijdens de behandeling wordt een laserapparaat gebruikt om de haarfollikels te doen afsterven, wat resulteert in vermindering van de haargroei.

Hoewel laser ontharen over het algemeen veilig is, kunnen er soms bijwerkingen optreden, zoals huidirritatie en roodheid. Deze bijwerkingen zijn meestal tijdelijk en verdwijnen vanzelf na enkele dagen.

Laseren donkere huid?

Zeker, zowel lichte als donkere huidtypen kunnen tegenwoordig veilig en effectief worden behandeld met laser.

Niet alle lasers zijn geschikt voor het laseren van de donkere huid. Het is belangrijk om gebruik te maken van de juiste apparatuur en technieken.

De Thunder MT laser is bijvoorbeeld geschikt voor het laseren van een donkere huid, omdat deze laser de huid minder sterk verwarmt dan andere lasers en daardoor minder risico op pigmentveranderingen en brandwonden geeft. 

Wij bij JMH de Huidkliniek maken gebruik van deze laser. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan een gratis consult in! 

Haren komen terug na laseren?

Bij laserontharing wordt de haarzakjes vernietigd, waardoor de haargroei vermindert of stopt. Er bestaat echter altijd een kans dat er nieuwe haren groeien, omdat niet alle haarzakjes even gevoelig zijn voor de laserbehandeling. Het is daarom aan te raden om één keer per jaar terug te komen voor onderhoudsbehandelingen, hoewel dit kan verschillen per persoon.

Doet laseren pijn?

Bij het laseren van haarzakjes wordt er warmte gegenereerd om het haarzakje te vernietigen, wat kleine prikjes kan veroorzaken. Om een haarzakje te vernietigen is een temperatuur van tussen de 85 en de 100 graden nodig. Hoewel het ongemakkelijk kan aanvoelen, wordt het vaak goed verdragen en kan de behandeling indien nodig worden aangepast om de pijn te verminderen.

Lees over een persoonlijke ervaring met écht pijnloos laser ontharen en ontdek hoe het proces verloopt.

Laseren benen?

Het laseren van de benen is een populaire behandeling om ongewenst haar te verwijderen en kan veilig en effectief worden uitgevoerd.

Door middel van een laserbehandeling worden haarzakjes vernietigd, wat ervoor zorgt dat haargroei op de behandelde plekken wordt verminderd of gestopt.

Het aantal behandelingen dat nodig is, verschilt per persoon, maar gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor het beste resultaat.

Prijzen Laserontharen

Door te kiezen voor een combinatie pakket profiteer je van extra korting. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je eigen pakket met verschillende behandelingen samen te stellen. Maar hier voor een afspraak.

Zie PAKKET vrouw voor extra combinatie korting.

Staat jouw pakket er niet tussen. Dan stellen wij die graag voor jouw samen.

Zie pakket man voor extra combinatie korting.

Staat jouw pakket er niet tussen. Dan stellen wij die graag voor jouw samen.

×