Verwijderen huidoneffenheden

Verwijderen van pukkeltjes en wratjes

Heb je steelwratjes op je lichaam, een pukkel in je gezicht die niet meer weggaat of last van andere huidoneffenheden die je graag weg wilt hebben? Dat kan! Bij JMH de Huidkliniek zijn wij namelijk gespecialiseerd in het verwijderen van goedaardige huidoneffenheden. Kom je voor de eerste keer? Na een kort consult kunnen wij jouw huid meteen behandelen.

Lees hieronder verder
Verwijderen huidoneffenheden

Consult behandeling

Bij JMH de Huidkliniek starten we altijd met een persoonlijk consult. Tijdens je eerste consult voor het verwijderen van goedaardige huidoneffenheden kan er al gelijk behandeld worden zodat je er vrijwel direct vanaf bent.

Behandeling huidoneffenheden

Bijna alle goedaardige huidoneffenheden kunnen behandeld worden door coagulatie therapie of door curettage. Met behulp van coagulatie therapie wordt door middel van een elektrisch stroompje de huidoneffenheid verhit of losgebrand. Hierdoor zal de huidoneffenheid loskomen van de huid. Dit is een veilige methode die vooral geschikt is voor kleinere behandelgebieden. Bij een curettage behandeling wordt de huidoneffenheid weg geschraapt. Het schrapen wordt gedaan met een curette, een steriele, scherpe ring. De huid wordt voor de behandeling eerst verdoofd met een verdovingsspray.

Prijslijst

Consult huidoneffenheden verwijderen
€0
€0
Coagulatie/Cauterisatie/Curettage
Behandeling klein
€50
€50
Behandeling middel
€75
€75
Behandeling groot
€150
€150

Behandelindicaties

×