Huidverbetering Easy TCA Pain Control

TCA peeling: revolutionaire techniek voor huidverbetering

Ben jij al bekend met TCA Peeling? TCA peeling wordt veel ingezet voor huidverjonging en het verminderen van pigmentvlekken, grove poriën en fijne lijntjes. De behandeling zorgt voor huidvernieuwing met als resultaat een nieuwe, gezonde en stralende huid!

Lees verder voor meer informatie over de behandeling, video van het resultaat én een kortingsactie! 

EASY TCA PAIN CONTROL

Bij JMH de Huidkliniek voeren wij de TCA peeling uit met de Easy TCA Pain Control techniek van het merk Skintech. Dit is een revolutionaire techniek voor huidverbetering en wordt alleen aangeboden door professionele huidtherapeuten. Met de Easy TCA Pain Control wordt de peeling op een veilige en effectieve manier uitgevoerd, zonder pijn. 

WAT IS EEN TCA PEELING?

TCA peeling, ook wel bekend als trichloorazijn zuur peeling, is een krachtige huidverbeteringstechniek. De TCA-zuur in de peeling activeert een bepaald reactieproces in de huidcellen. Ook stimuleert de peeling de celdeling in de lederhuid (de dermis). Hierdoor gaat de productie van elastine en collageen omhoog en gaat je huid zich weer gedragen als een jongere huid.

Na de behandeling gaat je huid eerst vervellen, daarna ontstaat er een nieuwe en gezonde huid.

TCA peeling wordt vaak gebruikt om rimpels, pigmentvlekken en littekens te verminderen. 

Huidverbetering Easy TCA Pain Control
Voor de behandeling
Huidverbetering Easy TCA Pain Control 2
Na de behandeling: vervellen en vernieuwen van de huid

MINDER PIJN 

Door de TCA peeling met de Easy TCA Pain Control techniek uit te voeren wordt de pijn vermindert (die vaak wordt geassocieerd met deze behandeling). De pijn wordt vermindert door het gebruik van een vleugje fenol. Dit maakt de behandeling veel comfortabeler. Ook wordt de hersteltijd van de huid verkort.

WELKE BEHANDELING IS GESCHIKT VOOR JOU?

Zoals we al hebben benoemd is de Easy TCA Pain Control een mildere vorm van de TCA peeling waarbij minder TCA-zuur wordt gebruikt. Dit zorgt voor een mildere peeling en minder pijn. Deze peeling is geschikt voor mensen met een gevoelige huid of die bang zijn voor pijn. 

De TCA Cross Behandeling is een intensievere behandeling waarbij een hoger % TCA-zuur wordt gebruikt voor een diepere peeling. Deze methode passen wij alleen toe bij acnelittekens (icepick littekens) en bij een huid met grove poriën.

Kortom kies de behandeling die het beste bij uw huidconditie en wensen past. Bovenstaande behandelingen kunnen wij ook combineren indien het nodig is.

TCA PEELING BIJ JMH DE HUIDKLINIEK

De huidtherapeuten bij JMH de Huidkliniek zijn speciaal opgeleid om de TCA peeling met de Easy TCA Pain Control behandeling, veilig en effectief uit te voeren.

Huidanalyse 

Voor de behandeling zullen we eerst een grondige huidanalyse uitvoeren om te bepalen of de Easy TCA Pain control techniek geschikt is voor jouw huidtype en eventuele huidproblemen.

AANBIEDING

We hebben een geweldige aanbieding voor de Easy TCA Pain control behandeling!

  • 1 behandeling van €195,- euro, voor €150,-.
  • Pakket van 4 behandelingen van €780,-  voor €600,-.

Wees er snel bij, want de aanbieding is tijdelijk én geldig zolang de voorraad strekt.

Maak nu je afspraak!

GRATIS CONSULT 

Benieuwd of Easy TCA Pain control wat voor jou is? Tijdens een gratis consult kijken maken we een analyse en stellen we een vrijblijvend behandelplan op.

Tip: start nu en profiteer van de (tijdelijke) aanbieding!

Vragen?

info@jemooistehuid.nl
+31 (0) 85 303 27 39

×