Vrouw met acné
Hoe werkt het?

Snel en pijnloos

Heb je last van puistjes, pukkels, mee-eters? Vind je het lastig er van af te blijven waardoor het soms alleen maar erger lijkt te worden? Heb je zelf al van alles geprobeerd maar niets werkt? De huidtherapeut is specialist in het oplossen van huidproblemen.

Behandelmogelijkheden:
  • Huidverzorging producten thuis
  • Dieptereiniging
  • Lasertherapie
  • Medische Peeling 
  • Camouflagetherapie

Laserontharen in 3 stappen

Kennismaking & Consulting

Stap 1

Bij JMH de Huidkliniek starten we altijd met een persoonlijk consult. Tijdens dit consult gaan we samen opzoek naar de oorzaak van het huidprobleem. Elke vorm van Acne is anders, waardoor er ook niet één standaard behandeling voor iedereen ingezet kan worden. Bij een milde vorm van acne is een ander huidplan nodig dan bij ernstige acne waarbij een gezamenlijke aanpak met de huisarts of dermatoloog voor de beste effectiviteit gaat zorgen.

Analyse & Bevestigen

Stap 2

Middels een specifieke huidanalyse wordt aan de hand van het stroomschema integrale acnetherapie (NVH) jouw huid en mate van acne vastgesteld, zodat we een persoonlijk huidplan voor jou kunnen opstellen.

Behandeling & Resultaat

Stap 3

Bij de huidtherapeut vind de behandeling plaats volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en sluit aan, of is aanvullend op de behandelrichtlijn van de huisarts (NHG-behandelstandaard acne). Met een aanvullende  verzekering is (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk.

Start op tijd met acnetherapie en voorkom acnelittekens

Bel of Whatsapp ons:

+31 (0) 612 345 678

Je Mooiste Huid
Openingstijden

Ma – Vrij 09:00 tot 17:00
Zat – 10:00 tot 13:00

×

Powered by WhatsApp Chat

×