Actie JMH de Huidkliniek

Vol enthousiasme opent JMH de Huidkliniek haar deuren met een knaller van een actie die je niet mag missen!  Wil jij onthaart worden met de beste, nieuwste en meest krachtige laser uit Deventer en omstreken? Dan is de volgende aanbieding voor jou!

"6 behandelingen halen en maar liefst 4 betalen"

Ben je benieuwd naar laserontharen, maar wil je niet gelijk een pakket afnemen? Kom dan gezellig langs, probeer het eerst en krijg 20% korting op een behandeling naar keuze. 

BETALINGSREGELING IN OVERLEG
Lukt het je niet om een pakket in 1 x te betalen? Laat deze aanbieding daardoor niet aan jou voorbij gaan. 

Lees hieronder verder

actie haren ontlaseren huid en laserkliniek deventer

Gratis Consult

Plan nu jou gratis consult en zeg vaarwel tegen dagelijks scheren en waxen. Geen haren meer op je rug, onder je okstel, bij je boven lip of rondom je bikinilijn. Dat zou toch geweldig zijn! We beginnen met een persoonlijk consult waarin we samen een behandelplan op maat stellen. Naast het opstellen van behandelplan kijken we ook samen naar de  eventuele kosten/vergoeding voor de behandeling. 

Openingsactie Oktober, November en December

Om te vieren dat we onze deuren hebben geopend in Deventer hebben we een knaller van een actie. Je krijgt namelijk maar liefst 20% korting bij een behandeling naar keuze. Zie hieronder de aangepast prijzen die gehanteerd worden in de volgende maanden: 

  • Oktober
  • November
  • December

 

Openingsactie laseronthare jemooistehuid
Openingsactie laserontharen jemooistehuid
×