Laser pigment

Pigmentvlekken verwijderen

Een pigmentvlek is een plaatselijk overschot van pigment in de huid en ontstaat door een bundeling van pigmentcellen. Dit wordt ook wel hyperpigmentatie genoemd. Een pigmentvlek kan verschillende oorzaken hebben: huidveroudering, zonlicht of bijvoorbeeld het gebruik van 'de pil'. Een pigmentvlek kan geen kwaad maar wordt vaak als storend ervaren. Bijna alle pigmentvlekken kunnen goed behandeld worden met een laserbehandeling.

Lees hieronder verder
Pigment vlekken verwijderen deventer

Consult

Bij JMH de Huidkliniek starten we altijd met een gratis consult. Tijdens dit consult beoordeeld de huidtherapeut de pigmentvlek(ken). Voorafgaand kan er gevraagd worden om een foto via Whatsapp te sturen. Bij afwijkende pigmentvlekken zal de huidtherapeut adviseren om eerst een afspraak te maken met de huisarts. Tijdens het consult krijg je mondelinge en schriftelijke informatie over de behandeling. Bij JMH de Huidkliniek behandelen wij geen melasma oftewel zwangerschapsmasker met de laser.

Laserbehandeling


JMH de Huidkliniek behandelt pigmentvlekken met de Thunder MT laser. Met deze laser kunnen meerdere vlekken in een korte tijd worden behandeld. Door gebruik te maken van de Thunder MT laser gaat de laserstraal door de bovenste huidlaag waardoor de opperhuid minimaal wordt belast. In sommige gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig, maar de Thunder MT laser is zeer krachtig en effectief.

Pigment vlekken verwijderen

Prijslijst

Enkel pigment plekje
€75
€75
Pigmentvlekken klein
€100
€100
Pigmentvlekken middel
€125
€125
Pigmentvlekken extra groot
€175
€175

Vergoeding zorgverzekeraar

Een laserbehandeling voor het verwijderen van pigmentvlekken kan (deels) worden vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Raadpleeg je zorgverzekeraar voor de voorwaarden.

×