Laser beenvaatjes

Beenvaatjes verwijderen

Stoor je je aan oppervlakkig verwijde beenvaatjes? Ontsierde vaatjes in de vorm van zichtbare kleine rode of blauwe lijntjes of vlekken op je benen? Dit worden ook wel spataders genoemd. Spataders ontstaan meestal spontaan of worden veroorzaakt door dieper gelegen spataderen. Bij JMH de Huidkliniek zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van deze vaatjes en laten ze als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Lees hieronder verder
Laser beenvaatjes

Consult beenvaatjes laserbehandeling

Gemiddeld zijn er bij beenvaatjes 1 tot 3 laserbehandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Bij JMH de Huidkliniek starten we altijd met een persoonlijk consult. Tijdens dit consult stellen we een persoonlijk behandelplan met je op. Hierin krijg je advies over het aantal behandelingen, de nazorg en de kosten.

Laserbehandeling beenvaatjes

Bij JMH de Huidkliniek maken wij gebruik van de Thunder MT laser. Dit is een laser die twee verschillende lasers combineert waardoor het resultaat effectiever en efficiënter is dan bij andere lasers. De eerste laser is de Alexandrite laser, welke de rode en de paarse vaatjes behandelt. Door deze laser kleurt het vaatje direct blauw. Binnen een fractie van een seconde wordt daarna het blauwe vaatje met de Nd:YAG laser nabehandeld. Door gebruik te maken van deze combinatie worden alle beenvaatjes behandeld en is het resultaat veel effectiever dan met maar één laser.

Prijslijst

Enkel plekje
€75
€75
Klein gebied
€125
€125
Middelgroot gebied
€200
€200
Groot gebied
€275
€275
×