Foto Facial

Foto Facial

De Foto Facial past perfect in jouw anti-aging plan. De Foto Facial egaliseert je huid, boost de collageen aanmaak en geeft je huid een echte glow. Dé combinatie voor een jonge uitstraling. Ook geschikt voor de zonbeschadigde huid!

Huidverjonging

Wanneer we ouder worden gaat de huid steeds meer oneffenheden vertonen zoals pigmentvlekken, couperose en roodheid. Daarnaast kan overmatig blootstelling aan zonlicht ouderdomsvlekken, roodheid en een doffe huid veroorzaken. De Foto Facial zorgt binnen enkele behandelingen weer voor een egale en gezonde huid.

Werking van de behandeling

De Foto Facial is een laserbehandeling met snel en effectief resultaat. De laser pakt overmatige pigmentatie en roodheid in de huid tegelijk aan. Dit betekent dat zowel gezicht, hals als decolleté efficiënt kan worden behandeld.

Bij JMH de Huidkliniek maken wij gebruik van de Thunder MT laser. Deze laser werkt met 2 lasers, de ALEXANDRITE en de YAG laser. De combinatie van deze lasers zorgt voor een nog effectievere en bovenal ook een veiligere behandeling. Lees hier meer over de Thunder MT.

Dankzij het integraal koelsysteem van onze laser ervaart u tijdens de behandeling meer comfort. De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Kosten

Behandeling kosten:

Combinatie pakketten:

×