IMAGE Skincare

Bewezen effectief

Verzorgingsproducten voor de huid

Vind jij het ook zo lastig om de juiste cremé en andere verzorgingsproducten te vinden voor jouw huid? Dan hebben wij voor jou de oplossing: IMAGE Skincare. Waarom? De verzorgingsproducten van IMAGE Skincare zijn bewezen effectief voor huidverbetering, zijn parfum- en parabenenvrij en bestaan volledig uit natuurlijke ingrediënten. Weg met de onnodige chemicaliën!
Image Skincare producten
missie

Gezonde huid

IMAGE Skincare heeft als missie om iedereen op een eenvoudige manier te voorzien van een gezonde huid. Ook voor jou kan IMAGE Skincare de oplossing zijn.

De verzorgingsproducten van IMAGE Skincare zijn namelijk kwalitatief hoogwaardige producten die zijn samengesteld door een team met huidprofessionals, medici en kennisinstituten.

De producten zijn door het team samengesteld aan de hand van wetenschappelijk onderzoek en zorgen voor huidverbetering bij onder andere huidveroudering, gevoeligheid, roodheden, pigmentatie en acne.

Ook als je geen last hebt van een huidaandoening zijn deze verzorgingsproducten geschikt om je huid gezond te houden en huidveroudering tegen te gaan.

Diverse

Productlijnen

IMAGE Skincare heeft meerdere productlijnen. De productlijnen zijn zo ontwikkeld dat ze elkaar ondersteunen en aanvullen. Een combinatie van de verschillende lijnen werkt dan ook het meest effectief. Op deze manier geef je je huid een zo breed mogelijke verzorging en voorkom je een overschot aan dezelfde ingrediënten.

Heb je bijvoorbeeld last van acne? Dan wil je graag de talgproductie verminderen maar ook de huid kalmeren om irritatie te voorkomen. Door gebruik te maken van meerdere productlijnen met elk een ander doel, kan jij de verschillende doelen aanpakken.

Het is wel belangrijk om voorzichtig een routine op te bouwen met de verzorgingsproducten. Wij adviseren dan ook om alleen op advies en onder begeleiding van ons met deze verzorgingsroutine te beginnen.
  • Wetenschappelijk onderbouwd
    De verzorgingsproducten zijn samengesteld aan de hand van wetenschappelijk onderzoek.
  • TOP Kwaliteit
    De behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten
  • Resultaat
    De verzorgingsproducten zorgen voor huidverbetering bij onder andere; huidveroudering, gevoeligheid, roodheden, pigmentatie, acne.

I PEEL behandelingen

De producten van IMAGE Skincare zijn zo ontwikkeld dat ze thuis eenvoudig te gebruiken zijn. Door deze producten aan je dagelijkse routine toe te voegen, verbeterd je huid al voor 70%! Natuurlijk wil je 100% huidverbetering. Om dit te genereren heeft IMAGE Skincare ook I PEEL behandelingen samengesteld. Deze behandelingen zijn een aanvulling op je dagelijkse verzorging en worden alleen in de huidkliniek uitgevoerd.

Tijdens een I PEEL behandeling wordt er op een gecontroleerde manier een dun laagje huid verwijderd. Door het verwijderen van een laagje huid worden oneffenheden verwijderd en fijne rimpels, acné of littekens minder zichtbaar. De werkzame stoffen in de peeling dringen door tot in de diepste huidlaag en zorgen ervoor dat jouw huid minder snel veroudert.

Afhankelijk van jouw huid kunnen I PEEL behandelingen bestaan uit VITC30%, Fruitenzymen, Salicylzuur, Glycolzuul, Melkzuur of Retinol. Wanneer je gebruik wilt gaan maken van een I PEEL behandeling, gaan we eerst jouw huid screenen. Tijdens deze screening kijken we welke ingrediënten het meest geschikt zijn voor jouw huid. Aan de hand van deze ingrediënten wordt er een peeling samengesteld.

Benieuwd wat IMAGE Skincare voor jou kan betekenen? Plan dan snel jouw gratis consult in! Tijdens het consult kunnen wij jouw huid beoordelen en krijg je gratis advies.

Veelgestelde vragen

Wat is Image Skincare?

Image Skincare is een professioneel huidverzorgingsmerk. Het biedt een breed scala aan producten voor verschillende huidtypen en problemen. De producten zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en de nieuwste technologieën.

Waarom Image Skincare?

Image Skincare biedt professionele huidverzorging met gebruik van geavanceerde technologieën. De producten zijn specifiek ontworpen voor verschillende huidtypen en problemen. Het merk heeft een breed scala aan producten voor een efficiënte huidverbetering.

Waar kan ik Image Skincare kopen?

Image Skincare producten zijn verkrijgbaar bij geselecteerde schoonheidssalons, spa's en medische praktijken. Ze kunnen ook online worden gekocht via de officiële website van Image Skincare of andere geverifieerde online retailers.

Is Image Skincare natuurlijk?

Image Skincare maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten in sommige van hun producten. Ze bieden ook producten die specifiek ontworpen zijn voor natuurlijke huidverzorging. De producten zijn echter niet alleen natuurlijk, maar ook gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en geavanceerde technologieën.

×