Acnelittekens

Acnelittekens behandelen

Je bent helemaal blij, want je bent eindelijk van je acne af. Geen vervelende puisten en ontstekingen meer, maar als je in de spiegel kijkt wordt je er elke dag nog aan herinnerd: acnelittekens. Dit zijn putjes, gaatjes of donkere vlekjes die maar niet weggaan. Waarschijnlijk denk je op z'n moment kom ik hier ooit nog van af? Jazeker! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het verminderen van de zichtbaarheid van deze littekens, of ze nou oud of nieuw zijn.

Lees hieronder verder
Image Skincare producten

Consult acnelittekens

Bij JMH de Huidkliniek starten we altijd met een persoonlijk consult. Er zijn verschillende vormen van acnelittekens, waardoor er niet één standaardbehandeling voor iedereen ingezet kan worden. Bij een milde vorm is een ander behandelplan nodig dan bij ernstige littekens. Door middel van een specifieke huidanalyse wordt jouw huid en de mate van de littekens vastgesteld, zodat we een persoonlijk huidplan voor jou kunnen opstellen.

Huidverzorging bij acne

Veel marketing en reclames zijn gericht op de verkoop van huidverzorgingsproducten tegen acne. Er wordt veel beloofd, zoals een snel herstel en een mooie gave huid.

Helaas hebben de producten vaak niet het gewenste effect. In het ergste geval wordt de huidbarrière zo verslechterd dat de acne juist verergerd.

Om acne te verminderen biedt IMAGE Skincare bewezen effectieve producten voor thuisgebruik.

Wetenschappelijk onderzoek, innovatieve ingrediënten en revolutionaire technologieën vormen bij deze producten de basis. Zo kun je binnen no-time de mooiste resultaten bereiken door dagelijks gebruik te maken van de juiste huidverzorging.

Kosten per behandeling

Consult acnelittekens
€0
€0
This is the description
Acnelittekens medische peeling TCA
€125
€125
Acnetherapie TCA Cross peeling
€75
€75
This is the description
Acnelittekens Skinpen Medische Microneedling
€175
€175
This is the description
Acnelittekens Skin Midische Microneedling 6x
€875
€875
Pakketkorting

Behandelmethoden

×