Huidtherapeut Kim

Kim van Tongeren Postma

Ik ben Huidtherapeut Kim van Tongeren Postma. In 2007 heb ik mijn studie allround schoonheidsspecialist afgerond, daarna ben ik in 2011 afgestudeerd als Huidtherapeut. Tijdens mijn studie Huidtherapie heb ik de allerleukste bijbaan als schoonheidsspecialist bij ‘Loelle’ in Deventer gehad. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het werken met geavanceerde medische lasers en huidverbetering. Voor het huidtherapeutische bedrijf MediDerm heb ik in gezondheidscentra, op verschillende plaatsen in Nederland, mogen werken.

In mijn carrière heb ik veel ervaring opgedaan in de omgang met verschillende cliënten en het behandelen van uiteenlopende huidproblemen. Met mijn kennis en ervaring is het nu tijd om mijn lang gekoesterde droom uit te laten komen, mijn eigen huidtherapeutische huidkliniek. Met JMH de Huidkliniek is mijn droom uitgekomen.

‘Samen werken aan de mooiste versie van jouw huid staat centraal’

Wat is de mooiste versie van je huid? Dat bepaal jij zelf! Door goed te luisteren naar wat de cliënt graag wil kan ik huidzorg op maat bieden en een behandelplan opstellen. Alle behandelingen die in de huidkliniek worden aangeboden heb ik zorgvuldig uitgezocht en onderzocht. Het bieden van effectiviteit en kwaliteit tegen een juiste prijs staat bij JMH de Huidkliniek erg hoog.

Ik krijg ontzettend veel energie van blije cliënten. Je huid is je grootste orgaan, je huid is je visitekaartje. Het cosmetische aspect in deze tijd wordt steeds belangrijker. Ik sta zelf echt voor het zo gezond mogelijk maken van je huid. Dit kan door het gebruiken van de juiste verzorgingsproducten, die ik afstem op je huid met ingrediëntenleer en die bewezen effecten leveren. En nee, deze producten vind je niet bij de plaatselijke drogisterij. Ik help je met de juiste producten uit te kiezen en maak een schema waarin staat hoe je deze producten het beste kan gaan inzetten en gebruiken. Wanneer je producten op zijn gaan we opnieuw bekijken welke producten het beste geschikt zijn voor jouw huid. Om je huid actief te houden moet je soms wisselen, aanvullen of veranderen.

Aanvullend in de praktijk voer ik behandelingen uit zoals peelings, medische microneedling & behandelingen met de laser, totdat jij helemaal gelukkig bent. Wanneer iets niet mogelijk is geef ik dat ook aan.

Medische lasers

Dan mijn volgende passie de medische lasers. Wat kan ik hier een hoop mee. Ik wil gelijk even laten weten dat laseren niet eng is. Ik begeleid je door het hele proces. En daarnaast vind ik dat elke vrouw zichzelf laserontharing moet gunnen. Nooit meer scheren, waxen of epileren, de beste investering in jezelf, voor iedere vrouw. Tegenwoordig overigens ook voor mannen.

Ik ben zelf inmiddels de 30 gepasseerd en mijn huidveroudering begint ook aardig op te spelen. Daarnaast heb ik een erg gevoelige huid. Hierdoor ben ik mijn eigen onderzoek in hoe we de tijd stop kunnen zetten, een stukje terug kunnen draaien en hoe de huidverbetering daarna kan worden vastgehouden. Hoe leuk zou het zijn als ik jou dit ook kan aanleren! Elk huidprobleem is voor mij een uitdaging. Ik nodig jou daarom ook graag uit voor een gratis consult om te kijken wat ik voor jou kan betekenen

Tot ziens bij JMH de Huidkliniek.
Skinpen JMH de Huidkliniek deventer
×