Huidtherapeut Jessica

Jessica Verheij

Mijn naam is Jessica Verheij en sinds oktober 2021 ben ik met veel enthousiasme werkzaam als huidtherapeut bij JMH de Huidkliniek.

Mijn passie voor het vak begon al vroeg, vanaf jongs af aan was ik er al mee bezig! De keuze voor een opleiding was dan ook snel gemaakt: allround schoonheidsspecialiste. Tijdens deze opleiding werd mijn aandacht getrokken door het vak ‘huidproblematiek’. Dit was dan ook een logische vervolgstap. Deze stap heb ik in 2008 gezet door te starten met de 4-jarige HBO opleiding tot huidtherapeut. In september 2012 ben ik afgestudeerd. Dit betekent dat ik alweer ruim 10 jaar werkzaam ben als huidtherapeut!

‘‘Je hebt maar één huid, zorg er goed voor!’’

In mijn carrière als huidtherapeut heb ik veel verschillende cliënten geholpen met uitlopende huidproblemen. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan met diverse medische lasers. Om naast mijn werk, mijn expertise te verhogen, volg ik met regelmaat congressen en nascholing. Ik ben gekwalificeerd en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van huidtherapeuten. Ook sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister paramedici.

Bij mij staat persoonlijke aandacht, eerlijk advies en wederzijds vertrouwen voorop. Alleen samen komen we tot het beste resultaat, de mooiste versie van jouw huid! Een gezonde huid maakt een mens zoveel zelfverzekerder. Het maakt mij gelukkig als jij zelfverzekerd met een goed gevoel en een glimlach de deur uitgaat.

Ik kijk ernaar uit om jou te mogen verwelkomen bij JMH de Huidkliniek.

Je hebt maar één huid, zorg er goed voor!

Jessica

×