Huidtherapeut Elske

Elske Jachimowski

Ik ben Elske Jachimowski. In 2014 heb ik de hbo-opleiding tot huidtherapeut succesvol afgerond. Ik ben huidtherapeut geworden omdat:

1. Ik geloof dat je cliënten écht blij kan maken met een betere huidconditie.
2. Ik ervan houd om precies en resultaatgericht te kunnen werken.
3. Graag interessante behandeltechnieken inzet zoals chemische peeling, microneedling en LASER.

Na mijn studie ben ik direct gaan werken als huidtherapeut bij de Velthuis kliniek in Hilversum en Amsterdam, tot eind 2023. Hier heb ik veel ervaring opgedaan binnen het medisch-cosmetische werkveld. Als huidtherapeut werkte ik zelfstandig. Ook heb ik geleerd hoe je als huidtherapeut goed kan samenwerken met plastisch chirurgen en cosmetische artsen.
Huidtherapeut Elske Deventer

Met inmiddels 10 jaar ervaring als huidtherapeut ben ik sinds december 2023 ben ik werkzaam bij JMH de Huidkliniek in Deventer. Na jaren reizen vanuit de mooie stad Deventer naar het westen van het land, nu eindelijk een fijne baan dichtbij. Niet alleen is het een geweldige stap om aan te sluiten bij een team van gedreven en vakbekwame huidtherapeuten, ook wordt hier gewerkt met de beste apparatuur voor het uitvoeren van alle behandelingen. Wat ik misschien wel het allerbelangrijkste vind is de fijne en gemoedelijke sfeer binnen JMH de Huidkliniek.

Wat mij kenmerkt als huidtherapeut? Dat behandelingen geen 'one size fits all' zijn. Dat betekent dat ik echt kijk naar jouw unieke huid en daarvoor een behandelplan op maat maak. Ik geloof in een totaalconcept om je huid en daarmee je uitstraling positief te beïnvloeden.

‘Wat mij kenmerkt als huidtherapeut is dat behandelingen geen 'one size fits all' zijn’

Door mijn ervaring als huidtherapeut heb ik kunnen zien hoe je met de juiste huidproducten en behandelingen een groot verschil kan maken in de huidkwaliteit. Geef je mij een carte blanche? Dan kijk ik naar jouw unieke huid en stel ik een behandelplan op maat voor je op. Zo werken we samen aan jouw mooiste huid!

Elske

×