Huidtherapeut Alida

Alida Hofsteenge

Ik ben Alida Hofsteenge en de afgelopen periode hebben jullie mij voorbij kunnen zien komen als vierdejaars stagiaire bij JMH de Huidkliniek. Met trots mag ik delen dat ik sinds juli 2022 werkzaam ben als Huidtherapeut bij JMH de Huidkliniek!

Al vanaf kinds af aan heeft de huid en het uiterlijk altijd mijn interesse gehad. Zelf probeerde ik tijdens mij puberteit van alles uit om puistjes te verminderen. Echter kwam ik er snel achter dat de meeste uitprobeersels niet het juiste was voor de huid. Maar wat is dan wel juist?

Toen de HBO-opleiding Huidtherapie op mijn pad kwam, wist ik het: dit is wat ik wil! De diepgang betreft verschillende huidproblemen en het verhelpen hiervan sprak mij ontzettend aan. Want hoe ontstaat een bepaald huidprobleem nou precies en wat is het beste behandelplan voor deze cliënt? En gezien geen cliënt hetzelfde is, zorgt dit voor veel uitdaging en bekwaamheid.

Het geeft mij veel voldoening om de huidconditie van een gezonde, beschadigde of zieke huid te verbeteren en om vooruitgang te zien tijdens de behandelingen die ik uitvoer. In de praktijk zal ik verschillende behandelingen uitvoeren, zoals laserbehandelingen, acnetherapie, peelings en medische microneedling (SkinPen).

‘Samen werken aan de mooiste versie van jouw huid staat centraal’

Daarbij vind ik deskundigheid, een eerlijk advies en persoonlijke benadering zeer belangrijk. Kom eens langs voor een consult zodat wij samen het best passende behandelplan kunnen opstellen én samen kunnen werken aan de mooiste versie van jouw huid!

Alida

×