Bestellen / Bezorgen

Op deze pagina vind je meer informatie over de bezorging en verzending van jouw bestelling.

Bestelling via onze website https://jemooistehuid.com. Je kunt eenvoudig een bestelling plaatsen via onze website, zowel als geregistreerde als niet-geregistreerde klant. Nadat je een bestelling hebt afgerond ontvang je van ons direct een bevestigingsmail met daarin een overzicht van de bestelde producten.

Mijn eerste bestelling online. Nog geen ervaring met online winkelen? Laat dit ons per e-mail of Facebook chat weten. Wij zullen je stap voor stap begeleiden met het plaatsen van je bestelling.

Vertrouwd betalen. JMH de Huidkliniek werkt samen met een van de grootste en veiligste payment provider van Nederland: Mollie. Door deze samenwerking kunnen wij een groot aantal veilige betaalmogelijkheden aanbieden. Actuele informatie https://www.mollie.com/nl

Levertijd. JMH de Huidkliniek wilt u bestelling zo snel mogelijk afhandelen. Als de producten op voorraad zijn en je besteld voor 14:00 en je aflever adres is binnen Nederland , dan kun je de producten binnen 1-3 werkdagen al in huis hebben.

Verzendkosten. Wij werken met standaard verzendkosten van €5,00 per bestelling. Bij een orderbedrag hoger dan €100,- is de verzending gratis. Je ontvangt per mail een track-and-trace code waarmee je de bestelling kunt volgen. Ook is het mogelijk om je bestelling op te halen op de pratijk. Selecteer hiervoor de optie ‘Ophalen” tijdens het afrekenen en selecteer een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Rekening/ factuur. De factuur wordt via de e-mail naar je toegestuurd zodra de producten verzonden zijn. De factuur wordt verstuurd naar het mailadres welke je gebruikt in je account.

De bestelling klopt niet. Neem dan meteen contact met ons op. Wij kijken dan samen naar een passende oplossing.

Producten niet ontvangen. Heb je de producten na 5 werkdagen na het plaatsen van je bestelling nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via telefoon, e-mail, instagram of Facebook. Wij zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen.

Op werkdagen zijn we voor vragen bereikbaar tussen 10.00 en 16.00. Onze voorkeur gaat uit naar mailen.

+31 (0) 85 303 27 39

info@jemooistehuid.nl

Whatsapp: +31 (0) 6 428 75 233

×