5 + 1 gratis!

Actie laser ontharen: 5 + 1 gratis!

Wil jij onthaard worden met de beste, nieuwste en meest krachtige laser uit Deventer en omstreken? Kom dan naar JMH de Huidkliniek & bespaar!

Korting stapelen
Gemiddeld zijn er zes tot tien laserbehandelingen nodig voor het definitief verwijderen van jouw ongewenste haren. Dit is natuurlijk afhankelijk van de plaats op het lichaam, haarkleur, haardikte en de hoeveelheid haren. Bij JMH de Huidkliniek hebben wij daarom een mooie actie: 5 + 1 laserbehandeling gratis. Dit betekent vijf behandelingen betalen en de zesde krijg je van ons.

Meer behandelingen nodig? Vanaf de zevende behandeling krijg je 20% korting op de originele prijs voor je vervolgbehandelingen. Dit betekent dus dat je persoonlijke pakket oplopende kortingen heeft. Daarnaast is het mogelijk om meerdere lichaamsdelen gelaserd te krijgen. Per extra zone krijg je 5% korting op het totaalbedrag, wat kan op lopen tot wel 20% korting!

Consult

Heb jij last van ongewenste haargroei en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan nodigen wij je graag uit voor een gratis persoonlijk consult. Tijdens het consult kijken wij of jouw haren veilig gelaserd kunnen worden. Als jouw haren hiervoor in aanmerking komen, gaan we kijken hoeveel behandelingen er nodig zijn en stellen we samen een persoonlijk behandelplan op.

×