Acnetherapie

De oplossing voor puistjes pukkels

Je bent helemaal blij, want je bent eindelijk van je acne af. Geen vervelende puisten en ontstekingen meer, maar als je in de spiegel kijkt wordt je er elke dag nog aan herrinerd: acnelittekens. Dit zijn putjes, gaatjes of donkere vlekjes die maar niet weggaan. Waarschijnlijk denk je op z'n moment kom ik hier ooit nog van af? Jazeker! Wij zijn namelijk gespecialeerd in het verminderen van de zichtbaarheid van deze littekens, of ze nou oud of nieuw zijn.

Lees hieronder verder
Acne behandeling

Consult Acnetherapie

Bij JMH de Huidkliniek starten we altijd met een persoonlijk consult. Tijdens dit consult gaan we samen op zoek naar de oorzaak van jouw acne. Elke vorm van acne is anders, waardoor er ook niet één standaardbehandeling voor iedereen ingezet kan worden. Bij een milde vorm van acne is een ander huidplan nodig dan bij ernstige acne. In het geval van ernstige acne gaat een gezamelijk aanpak met de huisarts of dermatoloog voor de beste effectiviteit zorgen. 

Huidverzorging bij acne

Veel marketing en reclames zijn gericht op de verkoop van huidverzorgingsproducten tegen acne. Er wordt veel beloofd, zoals een snel herstel en een mooie gave huid. Helaas hebben de producten vaak niet het gewenste effect. In het ergste geval wordt de huidbarrière zo verslechterd dat de acne juist verergerd. Om acne te verminderen biedt IMAGE Skincare bewezen effectieve producten voor thuisgebruik. Wetenschappelijk onderzoek, innovatieve ingrediënten en revolutionaire technologieën vormen bij deze producten de basis. Zo kun je binnen no-time de mooiste resultaten bereiken door dagelijks gebruik te maken van de juiste huidverzorging.

Kosten per behandeling

Consult acnetherapie
€0
€0
Digitaal huidverzorgingsplan & 10% startkorting skincare
Dieptereiniging 30 minuten
€50
€50
Dieptereiniging 45 minuten
€75
€75
I PEEL
€100
€100
I PEEL 6x
€500
€500
Pakketkorting
LASER klein
€75
€75
LASER middel
€100
€100
LASER groot
€150
€150

Behandelmethoden

×