De oplossing voor puistjes en pukkels

Heb je last van puistjes, pukkels en mee-eters? Vind je het lastig om hiervan af te blijven en lijkt het soms alleen maar erger te worden? Dan is acnetherapie de oplossing! Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen en waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd om het te verhelpen. Met effectieve huidverzorging, juiste behandelmethoden en goede adviezen gaan wij helpen jouw acne te genezen.

Lees hieronder verder

Consult Acnetherapie

Bij JMH de Huidkliniek starten we altijd met een persoonlijk consult. Tijdens dit consult gaan we samen op zoek naar de oorzaak van jouw acne. Elke vorm van acne is anders, waardoor er ook niet één standaardbehandeling voor iedereen ingezet kan worden. Bij een milde vorm van acne is een ander huidplan nodig dan bij ernstige acne. In het geval van ernstige acne gaat een gezamelijk aanpak met de huisarts of dermatoloog voor de beste effectiviteit zorgen. 

Huidverzorging bij acne

Veel marketing en reclames zijn gericht op de verkoop van huidverzorgingsproducten tegen acne. Er wordt veel beloofd, zoals een snel herstel en een mooie gave huid. Helaas hebben de producten vaak niet het gewenste effect. In het ergste geval wordt de huidbarrière zo verslechterd dat de acne juist verergerd. Om acne te verminderen biedt IMAGE Skincare bewezen effectieve producten voor thuisgebruik. Wetenschappelijk onderzoek, innovatieve ingrediënten en revolutionaire technologieën vormen bij deze producten de basis. Zo kun je binnen no-time de mooiste resultaten bereiken door dagelijks gebruik te maken van de juiste huidverzorging.

Prijslijst

Acnetherapie kan (deels) vanuit een aanvullend pakket door de zorgverzekering vergoed worden.

Consult acnetherapie* €0
Dieptereiniging 30min€50
Dieptereiniging 45min€75
I PEEL€100
I PEEL 6x**€500
LASER klein€75
LASER middel€100
LASER groot€150

*   Digitaal huidverzorgingsplan & 10%               startkorting IMAGE Skincare
** Pakketkorting

×

Powered by WhatsApp Chat

×